NRK Meny

Mesterligaen 2017/2018

Laster innhold, vennligst vent..
 • Karius sjekkes for hjernerystelse

  Liverpools keeper Loris Karius skal ha gjennomgått en
  hjerneskanning i USA etter finalen i mesterligaen, melder både ESPN og Sky Sports.

  Karius gjorde to kjempebrølere da Real Madrid vant 3-1. Like før ble han sendt i bakken av et sammenstøt med Reals Sergio Ramos, og kan ha pådratt seg hjernerystelse der.

  SOCCER-CHAMPIONS-FINAL/
  Foto: KAI PFAFFENBACH / Reuters
 • Karius får Mignolet-støtte

  Liverpool-keeper Simon Mignolet mener kollega Loris Karius er sterk nok til å takle lørdagens mareritt i mesterligafinalen. – Det fine med denne finalen er at han har hele sommeren på seg til å takle det og komme seg videre, sier Mignolet ifølge NTB.

  SOCCER-CHAMPIONS-FINAL/
  Foto: KAI PFAFFENBACH / Reuters
 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP
 • Liverpool og Roma risikerer straff

  Det europeiske fotballforbundet åpner sak mot både Liverpool og Roma etter tribunebråket i semifinalen i mesterligaen. Liverpool-fansen fyrte opp bluss og kastet gjenstander, mens Roma-fans angrep Liverpool-supporteren Sean Cox utenfor Anfield.

 • – Ronaldo klar til mesterligafinale

  Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo blir etter all sannsynlighet klar til mesterligafinalen mot Liverpool 26. mai, opplyser den spanske klubben tirsdag. Ronaldo ble skadet da han utlignet til 1–1 borte mot Barcelona søndag.

  SOCCER-CHAMPIONS-MAD-BAY/
  Foto: JUAN MEDINA / Reuters

Siste nytt

 • Vitesse venter på Ødegaard-svar

  Nederlandske Vitesse har sett ut til å bli Martin Ødegaards destinasjon, men det er mange om beinet i følge klubbens sportsdirektør Marc van Hintum til avisen De Telegraaf. – Det er ikke lett, for det er mange klubber som er interessert i ham.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • VG: Brækhus avlyser kamp

  Cecilia Brækhus dropper å bokse under stevnet i Las Vegas 15. september, skriver VG.

  – Jeg satte en grense nå. Det har vært et krevende år med to kamper på hver sin side av kloden i løpet av tre måneder, sier Brækhus til avisen.

  Cecilia Brækhus
  Foto: Kristine Hirsti / NRK
 • Deumeland utskrevet

  Starts Jonas Deumeland ble fraktet bort på båre under klubbens oppgjør mot Strømsgodset i går. Klubben melder på sin nettside at tyskeren ble skrevet ut fra sykehus litt etter 23.30 i går kveld. – Jeg har litt smerter, men det går bra, sier keeperen.

  Jonas Deumeland
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd