NRK Meny

Mesterligaen 2017/2018

Laster innhold, vennligst vent..
 • – Ronaldo klar til mesterligafinale

  Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo blir etter all sannsynlighet klar til mesterligafinalen mot Liverpool 26. mai, opplyser den spanske klubben tirsdag. Ronaldo ble skadet da han utlignet til 1–1 borte mot Barcelona søndag.

  SOCCER-CHAMPIONS-MAD-BAY/
  Foto: JUAN MEDINA / Reuters
 • – Bayern skulle hatt straffe

  Real Madrid-forsvarer Marcelo vedgår at Bayern München trolig skulle hatt straffespark i tirsdagens mesterligasemifinale. Rett før pause blokkerte Real Madrid-profilen et innlegg.

  – Den traff meg i hånden, og jeg tenker at det var straffespark. Jeg ville lyve hvis jeg sa at ballen ikke traff meg, sier han.

  Marcelo
  Foto: Michael Dalder / Reuters
 • Bayern uten Boateng mot Real Madrid

  Bayern München må klare seg uten midtstopperkjempen Jerome Boateng i semifinalereturen i mesterligaen mot Real Madrid, melder NTB. Boateng pådro seg en lårskade i den første kampen som ble spilt onsdag kveld.

  FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REAL MADRID
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal