– Årsverste, mener Perry

Rosenborg-trener Per Joar Hansen mener laget spilte en veldig dårlig kamp da de tapte 1–0 for Sandnes Ulf søndag kveld.

Hansen

Per Joar Hansen mener laget må tåle mye kritikk etter kampen mot Sandnes Ulf.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Kampen på Lerkendal blir best husket for at RBK-spissen Nicki Bille Nielsen rev i stykker drakten på vei ut av banen etter at han ble utvist i sluttminuttene.

To røde kort

Dermed fikk Rosenborg sitt andre røde kort i den skuffende kampen ettersom kapteinen Tore Reginiussen ble utvist etter 65 minutter.

– Årsverste og en dårlig prestasjon, var Per Joar Hansens korte oppsummering etter kampen.

For det ble en ny nedtur for gulljagende Rosenborg. Etter tre strake seirer i seriestarten, er det nå blitt to tap og en uavgjort.

– En fryktelig svak kamp av oss med for lite bevegelse i laget. For mange av spillerne ville møte ballen, og for få ville løpe i rom, sier Hansen til NRK

En amper Nicki Bille Nielsen forklarer hva som skjedde da har rev av seg RBK-trøya.

Nicki Bille Nilsen rev av seg drakta i forbannelse etter at han mente han skulle hatt straffe.

– Dårlig tempo

Dermed ble det mye Rosenborg-spill foran muren av Sandnes Ulf-spillere, og det ble skapt få muligheter. Sandnes Ulf vant 1–0 og bommet i tillegg på et straffespark.

– Vi hadde for dårlig tempo i spillet vårt, og kom oss ikke rundt på kantene som vi skulle. Vi spilte litt bedre i andre omgang, og det ble nesten mer energi i laget da vi måtte spille med ti mann etter utvisningen, sier RBK-treneren.

Per Joar Hansen mener spillerne og laget nå må tåle den kritikken som kommer.

– Vi spilte godt i en periode og fikk mye skryt. Da må vi tåle å få kjeft for denne kampen. Det fortjener vi. For vi skal ikke spille slik på Lerkendal, mener Hansen.

Neste oppgjør for Rosenborg er 2. runde i NM mot Strindheim 1. mai.

ALT OM ROSENBORG

Siste nytt

 • Brøt LA Galaxys seiersrekke

  Etter fem strake seire for Jørgen Skjelvik og Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy ble det kun 0-0 borte mot Minnesota United. Adama Diomande og Los Angeles FC topper Western Conference tre poeng foran Skjelvik & Co., men har én kamp mer spilt.

  skjelvik
  Foto: Brace Hemmelgarn / Reuters
 • Cupfinale på Bayern München

  Bayern München er klar for finale i den tyske cupen etter å ha vunnet 3-2 borte mot Werder Bremen i onsdagens semifinale. To mål av Robert Lewandowski og ett av Thomas Müller sørget for finalebilletten. De møter dermed Leipzig i cupfinalen 25. mai.

  Germany Soccer Cup
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Wolverhampton ga Arsenal bank

  Arsenals håp om en topp fire-plassering ble enda mindre da de tapte 1-3 borte mot Wolverhampton onsdag. Det var første gang Arsenal tapte for Wolverhampton siden 1979. Når tre serierunder gjenstår ligger Arsenal på 5.-plass, ett poeng bak Chelsea.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal