Hopp til innhold

19,86 i semifinalen

Noah Lyles vann det andre semifinaleheatet på sterke 19,86. Kanskje ikkje så rart for mannen med 19,50 som årsbeste. Alex Quininonez kom også under 20 sekund – 19,95 og han er også i finalen.

Zhenye Xie med 20,03 ligg an til å gå til finalen på tid.

Sportsnyheter

Kastet ut av landslaget etter dette intervjuet – får støtte av norsk profil

Like etter at Josef Alami ble svensk mester i taekwondo gikk han hardt ut mot landslagsledelsen i et direktesendt intervju med SVT. Det fikk alvorlige konsekvenser.

Siste nytt

  • Forlenger med storklubben – får superlønn

    Travis Kelce tar to nye år hos Superbowl-mester Kansas City Chiefs. Den amerikanske NFL-stjernen, som også er kjent som Taylor Swifts kjæreste, har signert en avtale som gir ham hele 34,3 millioner dollar, eller 378 millioner kroner etter dagens kurs. Det opplyser NFL selv på sine nettsider, ifølge danske Ritzau.

    Kelce, som er tight end, har spilt 11 sesonger i NFL. Avtalen gjør han til en av de best betalte spillerne i denne posisjonen.

    Travis Kelce
    Foto: PATRICK T. FALLON / AFP
  • Superstjerne mistet sønnen – delte hjerteskjærende innlegg

    Kameruneren Francis Ngannou har vært en stor stjerne innenfor kampsporten i lang tid. Nå mottar Ngannou støtte fra en hel idrettsverden etter at det ble kjent at han har mistet sin 18 måneder gamle sønn.

    – Jeg ropte navnet hans igjen og igjen, men han responderte ikke, skriver han i et innlegg på X.

    – Hvordan håndterer man en slik ting? Hvordan kan du leve med det? Vær så snill å hjelp meg om du har noen ideer – for jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal håndtere dette, fortsetter han.

    Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til sønnens bortgang.

    Ngannou er tidligere UFC-mester i tungvektsklassen. Han byttet senere til boksing. Nylig møtte han Anthony Joshua i ringen.

    Francis Ngannou
    Foto: DANIEL LEAL / AFP
  • Lillebergs Tampa Bay tapte stort – ute av NHL-sluttspillet

    Emil Martinsen Lilleberg og Tampa Bay Lightning tapte mandag 1-6 mot Florida Panthers i årets NHL-sluttspill. Dermed er NHL-sesongen over for Lilleberg.

    Florida Panthers ledet 3-1 i kamper i årets NHL-sluttspill, hvor det spilles best av sju. Dermed var det «vinn eller forsvinn» for Emil Lilleberg og hans Tampa Bay i nattens kamp i Florida.

    Det endte med «forsvinn». Dermed var det Florida Panthers tok seg videre til andre runde av NHL-sluttspillet.

    Emil Lilleberg fikk 18 minutter og 7 sekunder på isen.

    (NTB)

    Lightning Panthers Hockey
    Foto: Wilfredo Lee / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal