VM i friidrett 2019

 • 19,86 i semifinalen

  Noah Lyles vann det andre semifinaleheatet på sterke 19,86. Kanskje ikkje så rart for mannen med 19,50 som årsbeste. Alex Quininonez kom også under 20 sekund – 19,95 og han er også i finalen.

  Zhenye Xie med 20,03 ligg an til å gå til finalen på tid.

 • – Tenkte at jeg løp for Norge

  – Jeg plasserer meg godt på slutten. Litt rotete løp, så jeg litt sånn tom, samtidig er jeg dritfornøyd. Jeg synes jeg gjør en god jobb. Jeg tenkte at jeg løper for Norge på oppløpet, sier Hedda Hynne til NRK som var tre tideler fra å gå til finalen på tid på 800 meter.

  Qatar Athletics Worlds
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Hynne utslått på 800-meter

  Hedda Hynne fra Skien jobbet hardt, men kom til kort i semifinalen på 800 meter. 29-åringen kom på tredjeplass i sitt heat og løp inn på tiden 2.01.03. Det holdt ikke til finaleplass på tid.

  Hedda Hynne
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Lene Retzius ute 

  Stavhopperen fra Moelv klarte ikke 4.50 på tre forsøk. Det betyr at 23-åringen blir stående med 4.35 som sitt beste forsøk i Doha. Kravet for å kvalifisere seg var 4.60 meter.

  Stavsprang
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Klarsignal for kvinnenes VM-maraton

  Kvinnenes maratonløp i friidretts-VM vil bli avviklet som planlagt natt til lørdag, opplyser arrangøren.

  Løpet avvikles om natten for å unngå den sterkeste heten, men det har likevel vært frykt for at det ville bli for varmt til gjennomføring av løpet.

  ffa68463-eaa4-44ab-b721-31811c395fa7
  Foto: Martin Meissner

Siste nytt

 • Moe Wold skal til Spania

  LSK-kaptein Ingrid Moe Wold forlater klubben hun har spilt for i ti år til fordel for en spansk klubb. Hvilken spansk klubb det skal være snakk om ønsker hun ikke å kommentere ennå. – Jeg håper at jeg kan utvikle meg på det, sier hun til LSK.

  Toppserien 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Leicester tapte viktige poeng

  Leicester fikk det ikke helt til å stemme i dagens kamp mot Norwich. Med uavgjort 1-1 tok den åtte kamper lange seiersrekken slutt her. Det betyr også at Liverpool nå har fått en ledelse på 10 poeng til «The Foxes». Også Chelsea misset viktige poeng i dagens kamp mot Bournemouth. Joshua Kings lag vant 1-0 på bortebane etter en VAR-avgjørelse. Dermed ligger Chelsea på en foreløpig fjerdeplass på tabellen i den engelske serien, 20 poeng bak serieleder Liverpool som forlenget sin rekke uten tap ytteligere med 2-0 over Watford. De røde er nå ubeseiret i 34 ligakamper.

  Premier League - Leicester City v Norwich City
  Foto: Andrew Boyers / Reuters
 • Sociedad heldt Barcelona til 2-2

  Martin Ødegaard hadde ein fot med i det meste då Real Sociedad spela 2-2 mot Barcelona framfor rekordpublikum på 36.000.

  Mikel Oyarzabal gav heimelaget 1-0 på straffe. Antoine Griezmann og Luis Suarez snudde til 2-1 for Barca, men Alexander Isak utlikna.

  Alexander Isak utliknar til 2-2 mot Barcelona
  Foto: Alvaro Barrientos / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal