Hopp til innhold

Hauger på 6.-plass i Monaco

Dennis Hauger kjørte et godt hovedløp i Monaco og plukket nye poeng i Formel 2-sammendraget med en 6.-plass.

Det avsluttet en god helg for nordmannen som ble nummer tre i sprintløpet samme sted lørdag. Hauger var nummer åtte etter kvalifiseringen og kjørte seg opp to plasser i hovedløpet.

Han tapte en plass i starten, trolig fordi han kjørte på en hardere dekktype enn flere av sine konkurrenter. Dekkvalget gjorde at 21-åringen fra Aurskog kunne vente lenge med å gjøre sitt pitstopp.

Hauger valgte å bytte dekk etter 32 av 42 runder og traff greit med det. Han kom ut på banen igjen på 8.-plass og passerte senere to biler som var inne for å skifte dekk.

Hauger hadde dessuten raskeste runde på Monaco-banen og fikk et ekstra poeng for det.

Zak O'Sullivan vant løpet etter å ha kjørt solid og truffet perfekt med taktikken. Han gjorde sitt pitstopp sent mens det var såkalt virtuell sikkerhetsbil i løpet.

Isack Hadjar ble nummer to, mens Paul Aron tok 3.-plassen. De ligger begge foran Hauger i Formel 2 sammenlagt.

Kvalifiseringsvinner Richard Verschoor hadde et uhell underveis og forsvant ut av løpet.

(©NTB)

Dennis Hauger
Foto: Luca Bruno / AP

Siste nytt

  • OL-uttatt seiler (18) døde i dykkerulykke

    18-åringen Jackson James Rice, som skulle representere Tonga i OL i Paris, døde i en fridykkerulykke i helgen.

    Det opplyser familien hans i sosiale medier mandag.

    Rice drev med fridykking fra en båt ved øya Ha'apai i Stillehavet da ulykken skjedde lørdag. 18-åringen besvimte i vannet, og han kunne ikke gjenopplives.

    «Jeg ble velsignet med den beste broren i hele verden, og det gjør vondt å meddele at han nå er borte», skriver hans søster Lily.

    «Han var utrolig på kitesurfing, og jeg vet at han hadde kommet hjem fra OL med en stor, skinnende medalje. Han hadde så mange utrolige venner over hele verden», legger hun til.

    Rice var født i USA, men skulle representere Tonga i OL. Han skulle deltatt i den nye seilklassen kiteboarding.

    (©NTB)

  • Caitlin Clark førte Fever til seier i «hatkampen» mot Sky: – Som det skal være

    Caitlin Clark flørtet med trippel-tosifret og leverte 23 poeng, ni assist og åtte returer da Indiana Fever slo Chicago Sky 91-83 i søndagens «hatkamp» i WNBA.

    Hun ble offer for en ny stygg foul, men beholdt roen og satte straffene.

    – Slik er basketball. Vi prøver alle å vinne, og det er som det skal være, sa Clark om behandlingen hun fikk fra Angel Reese, som slo etter ballen og traff henne hardt i hodet.

    (NTB)

    caitlin clark
    Foto: AP
  • DeChambeau sikret sin andre US Open-seier på siste hull

    Bryson DeChambeau sikret søndag karrierens andre seier i US Open i golf. Med par på siste hull, slo han nordirske Rory McIlroy med bare ett slag.

    McIlroy var i poengrommet da DeChambeau satte den siste seieren og slapp jubelen løs for seieren. Amerikaneren fullførte turneringen sju slag under par.

    Med fem birdies på den siste runden, så det lenge lovende ut for McIlroy, men han bommet også på to korte putter. Han endte dagen ett slag under par – to slag bedre enn DeChambeau – men endte altså ett slag bak sammenlagt.

    Norske Viktor Hovland spilte ikke den siste og avgjørende runden – eller runde før – etter at han ikke klarte cuten etter de to første dagenes spill. Han gikk de innledende rundene seks slag over par, mens de 74 spillerne som kom videre i turneringen, spilte til fem over par eller bedre.

    (©NTB)

    DeChambeau
    Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal