Hopp til innhold

Ødegaard framleis ute

Martin Ødegaard er ikkje med i Real Madrid-troppen i meisterligakampen mot Borussia Mönchengladbach. Trenar Zinédine Zidane har tatt ut 21 spelarar til kampen på tysdag. Det er no ti dagar sidan klubben opplyste om at nordmannen hadde pådratt seg ein leggskade. Det er framleis uvisst når han er speleklar igjen.

Nations league fotball, Norge - Nord-Irland (1-0)
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Siste nytt

  • Hafjell og Kvitfjell får nye verdenscuprenn

    Hafjell og Kvitfjell har fått tildelt sju verdenscuprenn i alpint i februar og mars 2025.

    Det ble etter det NRK kjenner til vedtatt i dagens møte i alpinkomiteen i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet.

    Kvitfjell skal arrangere fartsøvelsene for kvinner og menn, men i tillegg får Hafjell tildelt de tekniske øvelsene for menn. Verdenscuprennene arrangeres uke 9, 10 og 11 i 2025.

    Henrik Kristoffersen
    Foto: AP
  • Tuchel med England-flørt: – Jeg elsket det

    Bayern München-manager Thomas Tuchel gjør alt annet enn å avvise at en retur til engelsk fotball kan være aktuelt.

    Tuchel forlater Bayern München-jobben etter denne sesongen. Avgjørelsen ligger tilsynelatende fast selv om klubben skulle ende med å vinne finalen i Champions League.

    En mulig retur til engelsk fotball lokker åpenbart.

    – Jeg vil helst ikke svare på det …, men det er ingen hemmelighet at jeg elsket å være i Chelsea. Jeg elsket England, og jeg elsket Premier League, sier den 50 år gamle tyskeren i et intervju med TNT sports.

    Et klarere England-friere skal det godt gjøres å finne. Tuchel tok Chelsea til seier i Champions League i 2022 før han byttet til Bayern München. Også der hadde han en kontrakt som opprinnelig strakte seg to år lenger fram i tid.

    Tuchel fikk beskjed allerede i februar om at tiden hans i Bayern München var over, ett år før kontrakten hans går ut i 2025. De høye herrer i den tyske klubben kunne ikke akseptere at de var helt kjørt av lasset i kampen mot årets tyske seriemesterskap.

    Tuchel sier at den avgjørelsen er endelig, selv om utfallet skulle bli at Bayern slår Real Madrid i semifinalen og tar seg til finale mot Borussia Dortmund i Champions League.

    – Det er veldig usannsynlig at jeg fortsetter i Bayern München. Vi er enige om en avtale, og initiativet om at jeg skulle slutte kom fra klubben, sier Tuchel.

    (©NTB)

    Tuchel
    Foto: AP
  • Alexander Bonsaksen med sjokkovergang til Vålerenga

    Den tidligere Frisk Asker-spilleren Alexander Bonsaksen (37) har meldt overgang til rivalen Vålerenga på en ettårskontrakt. Overgangen kommer etter to år i Asker.

    – Jeg merket etter hvert at uansett hvor bra tilbudet eller opplegget var i Asker, så var det hit jeg ønsket meg innerst inne, sier Bonsaksen til NRK.

    Bonsaksen har tidligere vunnet sluttspillet tre ganger med Vålerenga. Overgangen kommer to år etter at han valgte bort Vålerenga ved forrige hjemkomst fra et utenlandsopphold på syv år. Han står med to gull i den finske ligaen.

    – Akkurat nå føles det jævlig bra, men det er ikke et lett valg. Jeg hadde det jo bra der jeg var. Det var to fine år, sier Bonsaksen.

    37-åringen er forberedt på reaksjoner som måtte komme når han har valgt å gå over til Frisk Asker-rivalen.

    – Reaksjonene blir helt sikkert blandet. Det får man bare tåle, sier Bonsaksen.

    Dette er Vålerengas tredje nysignering på én uke. Tidligere har Stian Kaltrud Nystuen og Mikkel Christiansen blitt presentert for sølvvinneren i årets sluttspill.

    vK6Xw-Zn8JI
    Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal