Hopp til innhold

Sampaoli ferdig i Argentina

Jorge Sampaoli har fått sparken som hovedtrener for Argentina, skriver forbundet i en pressemelding.

FBL-WC-2018-ARG-PRESSER
Foto: JEWEL SAMAD / AFP

Siste nytt

  • Mol/Berntsen ute av verdenstouren i Brasilia – tapte mot amerikansk duo

    Sandvolleyballduoen Hendrik Mol og Mathias Berntsen er ute av verdenstouren i Brasilia etter tap i to strake sett mot et amerikansk lag.

    Natt til lørdag tapte Mol og Berntsen 21-19, 21-15 mot Miles Partain og Andy Benesh. Vinneren fikk plass i cupspillet.

    Dermed er den norske duoen ute.

    Nordmennene møtte det amerikanske paret etter å ha tapt klart for de brasilianske hjemmefavorittene George og Andre – noe som var deres andre strake tap i gruppespillet.

    Nordmennene kvalifiserte seg til hovedturneringen ved å vinne to kamper onsdag.

    Norges stjerneduo Anders Mol og Christian Sørum mister både denne og flere andre turneringer etter at Mol brakk beinet under trening i mars. Han har fått operert inn en skinne i leggen.

    Mol og Sørum er regjerende OL-mestere og har lekene i Paris som årets hovedmål.

    Turneringen i Brasilia er årets tredje av ni elite-16-turneringer. (NTB)

    Hendrik Mol
    Foto: Lise Åserud / NTB
  • Ingebrigtsen-rival om ordkrigen: – Lar ikke noen bagatellisere karrieren min

    Det har vært mye frem og tilbake mellom Josh Kerr og Jakob Ingebrigtsen etter at Kerr spurtslo Ingebrigtsen i VM-finalen på 1500 meter i fjor.

    Ingebrigtsens kommentar om at Kerr bare var «den neste fyren» førte til en rekke kommentarer frem og tilbake i høst. I vinter sa Ingebrigtsen at han hadde slått Kerr med bind for øynene etter at Kerr løp inn til bestenotering i verden på to engelske mil innendørs.

    Kerr har på sin side blant annet sagt at Ingebrigtsen mangler manerer og oppfører seg respektløst.

    I en podkast utgitt torsdag trakk Ingebrigtsen frem at han mente han ville vinne enkelt i OL, så fremt han ikke ble syk eller skadet. I samme podkast uttalte han også at noen av konkurrentene var «drittsekker og idioter».

    I et intervju publisert i The Times fredag, er Kerr tydelig på hvorfor han har tatt til motmæle mot Ingebrigtsen.

    – Jeg kommer alltid til å si det jeg tenker og jeg lar ikke noen bagatellisere karrieren min med kommentarene deres. Jeg vil kjempe tilbake med mine egne kommentarer. Jeg vil kjempe tilbake med resultater, sier Kerr.

    Briten trekker det frem som en grunn til at han velger å stille i Eugene 25. mai, hvor han møter Ingebrigtsen over én engelsk mil.

    – Jeg har respekt for konkurrentene mine, men jeg er ikke ute etter å få venner. Det virker til å irritere folk, men det er greit. Det er den jeg er, sier Kerr.

    Ingebrigtsen Kerr
    Foto: Matthias Schrader / AP
  • Luton misset seiershattrick mot Everton

    Luton prøvde å slå Everton for tredje gang denne sesongen, men måtte nøye seg med 1-1 og er fortsatt på nedrykksplass i Premier League.

    I en kamp med mange store sjanser til begge lag tok Everton ledelsen på et VAR-straffespark midt i første omgang, men Elijah Adebayo utlignet da han knuste Ashley Young i en duell ved lengste stolpe, tok ned ballen og knallet den i mål.

    Luton måtte vinne for å klatre forbi Nottingham Forest og ta seg over nedrykksstreken, men er i stedet bak på målforskjell med en kamp mer spilt.

    Everton kom fra seier i tre strake hjemmekamper og har tross sine poengstraffer berget plassen. Likevel ville laget gjerne fortsette seiersstimen.

    UZxSU_N9CXo
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal