Hopp til innhold

90+1' MÅL

4-1! Hegerberg setter det som ser ut til å bli spikeren i kista! Herlovsen spiller nok en gang fri og det er kampens store spiller Hegerberg som setter kula i nota!

Sportsnyheter

Kritisk til Nordås-taktikk: – «Hvorfor fulgte du ikke din egen plan?»

Narve Gilje Nordås var sjanseløs i sesongens første Diamond League-stevne. Trener Gjert Ingebrigtsen er kritisk til taktikken underveis.

Siste nytt

  • BA: Lysekloster har lagt inn protest etter cupkampen mot KFUM

    Lysekloster har lagt inn protest etter at KFUM Oslo brukte en suspendert spiller i runden før avansementet mot 2.-divisjonslaget.

    KFUM slo Lysekloster 3-2 onsdag.

    – Etter samtaler med advokater som har erfaring med slikt, har vi nå valgt å sende inn en protest, sier daglig leder Svein Kollen i Lysekloster til Bergensavisen.

    KFUM-spiller Adnan Hadzic spilte 3.-rundekampen mot Sogndal og endte opp med å få avgjørende betydning da han scoret i straffesparkkonkurransen.

    Samtidig hadde Hadzic gult kort fra både første og andre runde og skulle dermed ha vært plassert på tribunen. I neste runde slo KFUM ut Lysekloster som nå har lagt inn protest.

    En protest må varsles innen 48 timer etter kampslutt, det vil si før klokken 20 fredag. Like før fristen gikk ut, sendte Kollen og co. protesten inn til Norges Fotballforbund (NFF), skriver BA.

    I utgangspunktet er det Sogndal som er part i saken. Sogndal protesterte ikke etter nederlaget mot KFUM. NFF er kjent med tabben og har uttalt at de vil ta stilling til om det blir en sanksjonssak i neste uke, melder Bergensavisen.

    – Her har vi gjort en tabbe vi ikke har vært klar over. Det er bare å beklage det, sa daglig leder Thor Erik Stenberg i KFUM til VG. (NTB)

    NM i fotball 2024 Cup 4. runde: Lysekloster - KFUM Oslo (2-3)
    Foto: Paul S. Amundsen / NTB
  • Fiasko for skadeplaget Casper Ruud i Roma

    Det snudde fort for Casper Ruud i Roma. Etter 6-0 i det første settet ble det trøbbel for nordmannen som sviktet på grusen.

    Ruud tapte til slutt 2.-rundekampen med sifrene 6-0, 4-6, 4-6.

    De to første settene var som dag og natt for Ruud. 6-0 på en halvtime med Kecmanovic som fikk behandling for ryggtrøbbel, ble fulgt opp av at Ruud måtte inn i behandlingsrommet i sett nummer to.

    Nordmannen så ut til å strekke litt på korsryggen før han forlot grusen.

    – Han er ikke typen til å gå ut hvis det ikke er noe. Jeg tror nok han kjente noe, sa TV 2s ekspert Christer Francke.

    I det avgjørende settet endte det med tap, kun det fjerde på grus denne sesongen.

    Tapet var det første mot Kecmanovic på grus. Ruud og Kecmanovic kjenner hverandre godt. De har spilt flere doubleturneringer sammen, og de har også stått på hver sin side av nettet en rekke ganger.

    Ruud har tatt seg til semifinalen i Roma tre ganger. Han debuterte i turneringen i 2019 som kvalifiseringsspiller og tok seg til kvartfinalen. Alle fire tapene i storturneringen har vært mot en topp ti-spiller.

    Men i Roma i år sa det stopp for Ruud, som av mange ses på som den største vinnerkandidaten i Grand Slam-turneringen Roland-Garros senere i mai. (NTB)

    Casper Ruud i Roma
    Foto: TIZIANA FABI / AFP
  • Mbappé bekrefter: Forlater PSG

    Kylian Mbappé forlater Paris Saint-Germain etter denne sesongen. Det bekrefter han selv i en video på Instagram.

    – Jeg har alltid sagt at jeg vil snakke med dere når tiden kommer. Så jeg vil annonsere til dere alle at det er mitt siste år i PSG. Jeg kommer ikke til å forlenge og eventyret avsluttes om noen få uker. Jeg spiller min siste kamp på Parc des Princes på søndag, sier han i videoen.

    – Det er mye følelser. I mange år har jeg hatt muligheten og æren av å være en del av den største, franske klubben – en av de beste i verden.

    Rykter om at franskmannen skulle bort fra PSG ved sesongslutt har florert i lang tid.

    Mbappé gikk til PSG i 2018 som 18-åring, for svimlende 180 millioner euro. Der har han vært med på å vinne blant annet seks ligatitler og tre cupfinaler. I tillegg har det blitt én mesterligafinale, som endte med tap i 2020.

    Han er også tidenes toppscorer i den franske klubben.

    På landslaget har han vært med på å ta VM-gull med Frankrike i 2018, og tap i finalen for Argentina i 2022.

    Kylian Mbappe
    Foto: FRANCK FIFE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal