Hopp til innhold

Siste nytt

  • Premier League-klubben Everton dropper poengtrekk-anke – høring avlyst

    Everton dropper anken knyttet til de to siste minuspoengene Premier League-klubben er ilagt for brudd på økonomiske regler.

    Merseyside-klubben opplyser selv om beslutningen som er tatt fredag.

    I begrunnelsen heter det at Everton nå velger å ta en pragmatisk tilnærming til poengstraffen, all den tid den har berget plassen på øverste nivå.

    Everton ble i fjor høst trukket ti poeng. Etter anke ble straffen i februar redusert til seks poeng. Deretter kom altså ytterligere et poengtrekk.

    1Po1BlxC2kA
    Foto: Reuters
  • Dyche ble månedens manager i Premier League

    Sean Dyche (52) er for andre gang i karrieren utpekt som månedens manager i Premier League. I april ledet han Everton til 13 av 18 mulige poeng.

    De gode resultatene sikret Merseyside-klubben nok en sesong på øverste nivå. Plassen ble reddet flere runder før sesongslutt selv om Everton er trukket åtte poeng denne sesongen for brudd på økonomiske regler.

    jI9WhALATac
    Foto: AP
  • Skadeplaget tennisstjerne legger opp etter sesongen

    Den østerrikske tennisstjernen Dominic Thiem (30) offentliggjorde fredag at han legger racketen på hylla etter en langvarig håndleddsskade.

    Det opplyser han i en video publisert i sosiale medier.

    Thiem siden han vant US Open-finalen i 2020. På toppen av karrieren var han rangert som nummer tre i verden, men i juni 2022 hadde han falt helt ned til 352.-plass. Årsaken var en håndleddsskade som plasserte ham på sidelinjen i ni måneder.

    Thiem begrunnet avgjørelsen om å legge opp med håndleddsskaden og at hans «indre følelse» har fått han til å reflektere over opp- og nedturer.

    (NTB)

    yBvXvVB4BhM
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal