NRK Meny
Normal

- Ingen fare for Thor Hushovd

Thor Hushovds profflag Cervelo legges ned, men det får ingen større innvirkning på satsingen hans.

Thor Hushovd og Carlos Sastre

Glade dager i Cervelo-laget med Thor Hushovd og Carlos Sastre

Foto: HEIKO JUNGE / SCANPIX

- Jeg, synes at det er leit ettersom det har bygd opp et veldig spennende lag som har prestert godt. For Thor sin del har det betydd at han har tatt en skritt til i karrieren, men samtidig er mange lag som nå har kommet på banen og ønsker å få Thor på laget sitt. Så for han sin del er det en grei setting i og med han helt sikkert får et bra opplegg også neste år, sier Hushovs personlige trener, Atle Kvålsvoll til NRK.

Så det er ingen fare for Thor?

- Nei, Thor har en høy markedsverdi og han er en type som alle lag ønsker. Han står for noe offensivt og noe norskt og ærlig, så vinner han jo også sykkelløp, så han har en stor verdi, sier Kvålsvoll videre.

Hushovd er i disse dager i Spania for å for å forbrede seg til Spania Rundt som starter i Sevilla i morgen.

Ove Eriksen kommenterer sykkel: Valgets kval for Hushovd

og Hushovd i nye dueller mot Cavendish

Sammen med Garmin?

Cevelo bekreftet i en pressemelding torsdag kveld at leget skulle legges ned. Dermed er Thor Hushovd ute på markedet etter ny klubb. Mye tyder på at restene av Cervelo-laget vil inngå et samarbeid med det amerikanske laget Garmin.

- Visse endringer i reglene i proffsyklingen for å kunne delta i det store rittene gjør at trenden går mot større budsjetter. Det er en utvikling vi ikke synes noe om. Vi har klart å innfri våre oppgaver med dagens satsing og vil ikke være med videre med økte budsjetter, heter det blant annet i pressemeldingen.

Følg Sporten på NRKsport.no på Facebook.

Ingen betyding

Atle Kvålsvoll ble i går presentert som sportsdirektør i det nystartede norske sykkellaget, + Bank/Cervelo, men han tror ikke at det har noen betyding for laget hans at profflaget til Cervelo legges ned.

- Det har ingen innvirkning for oss, sier Kvålsvoll.

Nett-TV: Blir dette museum?

Video På omvisning i Cervelo-bussen

Siste nytt

 • Kritiserer ligacuptrekning

  Fans og medier i England mislikte sterkt torsdagens trekning i ligacupen, som fant sted i Kina før de fleste på balløya var våkne. Engelsk fotball håper nemlig å øke interessen i Asia. Daily Telegraph er blant avisene som kritiserer opplegget, skriver NTB. Slik spilles 3. runde:

  Bournemouth – Brighton, Crystal Palace – Huddersfield, Leicester – Liverpool, West Bromwich – Manchester City, Arsenal – Doncaster, Aston Villa – Middlesbrough, Brentford – Norwich, Bristol City – Stoke, Burnley – Leeds United, Chelsea – Nottingham Forest, Everton – Sunderland, Manchester United – Burton, Reading – Swansea, Tottenham – Barnsley/Derby, West Ham–Bolton, Wolverhampton–Bristol Rovers.

  United
  Foto: GEOFF CADDICK / AFP
 • Zekhnini testet seg mot Real

  Rafik Zekhnini spilte hele 2.-omgang da Fiorentina møtte Real Madrid i en privatkamp i den spanske hovedstaden. Jordan Veretout sendte gjestene i føringen før Borja Mayoral og Cristiano Ronaldo snudde kampen før pause til 2-1, som også ble sluttresultatet. Zekhnini fikk sin Serie A-debut i 0-3-tapet for Inter forrige uke.

  Zekhnini
  Foto: Paul White / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Friidrett: Diamond League fra Zürich
Friidrett: Diamond League, Zürich
4-4-2 Europaligaen: Rosenborg - Ajax
Friidrett: Diamond League fra Zürich