- Bøkko må gamble på ett løp

- Det er bedre om Håvard Bøkko klarer å slå Sven Kramer en gang i løpet av sesongen, enn at han blir en sterk toer i samtlige løp, sier Ådne Søndrål.

Håvard Bøkko ble nummer to i allround-VM
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

I går slo nederlenderen Bøkko i verdenscup-åpningen på 5000 meter i Berlin på tiden 6.15,73, mens Bøkko gikk inn til en andreplass på 6.20,03.

Les: Kramer knuste Bøkko

- Må spisse formen

Ådne Søndrål

Ådne Søndrål mener Bøkko bør satse på å vinne ett løp.

Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Til tross for at landslagstrener Peter Mueller var godt fornøyd med Bøkkos innsats, mener tidligere OL-mester Ådne Søndrål at Bøkko våge en annen taktikk.

- Det kan se ut som om Kramer er akkurat så mye bedre som i fjor. Men jeg tror Håvard kommer til å slå Kramer i løpet av sesongen, i hvert fall hvis han våger å spisse formen mer, sier Søndrål til VG.

Vinne ett løp

- Han må våge å gamble på å nå toppformen på ett løp. Det er bedre om Håvard Bøkko klarer å slå Sven Kramer en gang i løpet av sesongen, enn at han blir en sterk toer i samtlige løp, er Søndråls filosofi.

Siste nytt

 • Slovenia-sjef fikk sparken

  Slovenias landslagssjef Tomaz Kavcic har fått sparken. Laget, som tapte for Norge i nasjonsligaen lørdag, har bare tatt ett poeng i gruppa – til tross for at de var i øverste seedingsnivå i gruppe C-divisjonen. Norge møter Slovenia borte i november.

  SOCCER-UEFA-NATIONS-SVN-CYP/
  Foto: BORUT ZIVULOVIC / Reuters
 • Mål for Hegerberg og Graham Hansen

  Caroline Graham Hansen bidro med mål og assist da Wolfsburg knuste Atlético Madrid hele 4-0 i mesterligaen fotball onsdag. Også Ada Hegerberg bidro foran mål for sin klubb Lyon, da hun scoret det tredje i 4-0-seieren borte mot Ajax.

  Graham Hansen
  Foto: VALENTYN OGIRENKO / Reuters
 • Bare uavgjort for LSK

  Det så lovende ut for LSK Kvinner da Guro Reiten banket inn ledelsen for hjemmelaget etter 30 minutter mot Brøndby i åttendedelsfinalen i mesterligaen torsdag. Men danskenes Emilie Henriksen sikret 1–1. LSK må dermed vinne returen neste uke.

  LSK Kvinner
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal