NRK Meny
Normal

Steffen Jakobsen nykommer på Sørlandstoppen

Ung, lovende countrysanger fra Grimstad utfordrer Sørlandstoppen onsdag 14.januar med låta "Hard Working Man".

Steffen Jakobsen
Foto: Dannevig A/S

Sørlandstoppens jury presenterer denne gang en talentfull countrysanger fra Skiftenes utenfor Grimstad som gir ut sin debut-cd "My beginning" i januar. "Hard Working Man" er en av Steffens egne, selvkomponerte låter.

Debutant

Steffen Jakobsen
Foto: Dannevig A/S

Steffen Jakobsen er 18 år gammel og for tiden skoleelev ved Dahlske Videregående Skole. Allerede som ganske ung ble han lagt merke til for sin kraftige sangstemme, godt egnet til countrysjangeren som er hans store lidenskap. Han har gjort flere opptredener i nærmiljet og deltok i fjor sommer på Breim Countryfestival. Han har vært gjesteartist sammen med Aslak Gjennestad og Ove Støylen for fullt hus i Arendal Kulturhus. I romjula imponerte han stort under den populære country/gospel konserten i Grimstad Kirke.

Releasekonsert

Steffen Jakobsen inviterer til releasekonsert i Grimstad Kulturhus for sin debut-cd "My beginning" den 23.januar med Aslak Gjennestad som konferansier og med country-rock bandet Clutterbillies som backing band.

Grimstad utfordrer Åmli

Steffen Jakobsen utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av Keith Austin, bosatt i Åmli, etterfulgt av bandet Marbletown med frontfigur fra Flekkefjord, Torstein Sødal fra Kristiansand, Sindre Hunsbedt fra Kvinesdal og Åsmund Reksten Scheie fra Kristiansand. Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

1, Sober, Sick & Sorry / Keith Austin
2. Johanna Fair / Marbletown
3. In a moment / Torstein Sødal
4. Critical Point / Sindre Hunsbedt
5. Hollow Heart / Åsmund Reksten Scheie
6. Hard Working Man / Steffen Jakobsen