Start tapte mot Rosenborg

Tross kjempeinnsats, seieren glapp for Start i andre omgang.

Tørum

Tørum mener Start skulle hatt enda en straffe etter hands.

Start var suverene i første i omgang. Men Rosenborg kom sterkere utover kampen og vant en noe heldig 2 -1 seier på Sør Arena.

Alexander Tettey sikret trønderne ledelsen da han satte ballen i Start-målet ti minutter før kampslutt.

Mens Rade Prica sørget for utligning. Fra langt hold satte han ballen i mål via en startspiller (70 min.)

Start ledet kampen etter første omgang, og hadde ifølge NRKs fotballkommentator fortjent minst uavgjort .

KAMPFAKTA

Start scoret på straffe

Rosenborg startet kampen best. Men etter 22 minutter var det dramatikk foran RBK-målet. Mikael Lustig handset inne i egen 16-meter og fikk direkte rødt kort..

Geir Ludvig Fevang satte straffen trygt i mål.

RBK-spilleren fikk rødt kort.

Sjanser på rekke og rad

Resten av første omgang var hjemmelagets. Bernt Hulsker kom til muligheter. Fem minutter etter straffe-scoringen var han nær ved å øke ledelsen, men headingen gikk like over tverrliggeren. Han hadde også en kjempemulighet etter 38 minutters spill - da han var alene med RBK-keeperen, men keeper fikk styrt ballen ut.

Et knallgodt frispark fra Christian Bolanos på overtid i første omgang suste like utafor målstengene.

Start hadde også flere gode sjanser i andre omgang, selv om Rosenborg da viste seg fra en sterkere side.

10 350 publikummere fikk med seg en fartsfylt og spennende kamp i regnværet på Sør Arena.