Fakta
LYD OG VIDEO
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
- LYD: Påskemat på hytta Reporter Janne Aateigen
- Mat NRK Sørlandet
I vår formiddagssending på P1 tirsdag i påskeuka hadde programleder Janne Aateigen med seg kokk på Hotell Norge, Reino Kristiansen for å lansere en enkel og grei hyttemeny.
Her har du oppskriften
Start forberedelsene til den gode påskemiddagen hjemme.
Det er rådet fra kokken på hotel Norge i Kr.sand , Reino Kristiansen.
REINOS SVINEFILET
Legg svinefileten i marinade og la trekke i 3 døgn:
Marinaden: Soyaolje, ingefær, hvitløk og olje.
Brunes ferdig hjemme.
Når du skal nyte gourmet-måltidet på hytta er det bare å steke kjøttet i komfyren.
Varmluftskomfyr: 160 grader i 15-18 mintter.
Vanlig ovn: 200 grader ca 15 min.
La kjøttet hvile i romtemperatur i 10 min. før du skjærer det i fine serveringsstykker.
Tilbehør
(Ill.foto)
Som TILBEHØR foreslår Reino ROMANESCO-SALAT:
Romanesco salat grovrives.
Bruk ferdig Cæsar-dressing.
Brødkrutonger
Og finhakket, forhåndsstekt bacon.
SERVERES MED BAKT POTET og hvitløkssmør.
Mange smaker og lite oppvask !