Normal

"Drosjeranerne" løslatt

Politiet står nå uten spor etter de to drosjeranene.

Video nsps_upload_2010_1_29_19_1_47_761.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

For andre gang på ei uke ble en drosjesjåfør ranet i Vågsbygd natt til fredag. Nå installeres det kamera i drosjene (Se video ved å klikke på bildet).

De tre mennene som natt til fredag ble pågrepet for ran av ei drosje i Vågsbygd i Kristiansand, ble fredag formiddag sluppet fri av politiet.

De tre hadde ingenting med drosjeranene å gjøre, og nå står politiet uten spor.

– De tre som ble pågrepet og siktet i natt er nå sjekket ut av saken. De har ingenting med saken å gjøre. De har vært på helt andre steder, noe vi er helt sikre på, sier etterforskningsleder Rune Strømsvåg ved Vågsbygd politistasjon.

Ber om tips

Politiet har i dag etterforsket saken videre. Blant annet har teknikere undersøkt drosja for å sikre eventuelle spor.

– Vi undersøker også videoovervåking i området der ranerne ble tatt opp i drosja, og lokalt i Vågsbygd. Vi er også svært interessert i at publikum som kan ha sett noe, tar kontakt med oss, sier Strømsvåg.

– Oppsatt på å ta ranerne

Nattas ran er det andre drosjeranet på ei uke og det fjerde ranet på kort tid i Vågsbygd. Politiet sier det er svært viktig at de skyldige blir tatt.

– Disse ranene skaper stor usikkerhet og vi er veldig oppsatt på å komme i mål i sakene. Dette er vanskelige saker, for det skjer på tider av døgnet der det er lite vitner. Det skjer også på et nærmest avstedsliggende sted, og da er det vanskelig for politiet å finne noe å gå etter, sier Strømsvåg.

LES OGSÅ: I DAG BLE FØRSTE KAMERA SATT PÅ PLASS

Politiet vil nå prøve å forebygge nye ran ved å patruljere i området.