Hopp til innhold

Politiloggen: 150 oppdrag på åtte timer

Politiet på Agder har loggført 150 oppdrag på 8 timer lørdag kveld og natt til søndag. Politiet har hatt ekstra mannskaper ute, men svært få personer har havnet i arresten, opplyser politiet.

politi
Foto: Sara Lovise Roaldseth / NRK

HER ER NATTENS OFFENTLIGE POLITILOGG:

 • Politibåten i Kristiansand har kontrollert 74 båter. 3 forenklede forelegg er ilagt båtførere for manglende flyteutstyr/lanterner og 3 båtførere med promille er anmeldt.
 • Politiet har hatt ute ekstra mannskap og har loggført over 150 oppdrag på 8 timer, men svært få personer har havnet i arresten.
 • Mange personer er bortvist fra sentrum etter å ha laget kvalm, bråk og vist truende atferd uten at noe veldig alvorlig har skjedd.
 • Kvelden og natten har vært særdeles travel for politiet i Agder og i hovedsak i Kristiansand. Tusenvis av mennesker har hatt det hyggelig med noen unntak.

Klokken 0132: Arendal Ridebaneveien. Brann i bolig. Brannen er slukket og åstedet undersøkes senere. Beboere må overnatte på hotell på grunn av røyk i boligen.

Klokken 2303: Kristiansand Østerhavna. Mann (28) stanset i båt med 0.88 i promille. Anmeldes.

Klokken 2341: Kristiansand Bystranda Palmesus. Kroppskrenkelse. 27 år gammel mann er tildelt slag som medførte knekt fortann. Mistenkte er påført blåveis. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand Bystranda: Nødtelefon mottatt med klage på symmetrien i gjerdeoppsettet i festivalområdet Palmesus. Den type meldinger blir ikke prioritert.

Klokken 2141: Kristiansand Bystranda Palmesus. Full, kranglete og ufyselig dame på 20 år bortvises fra området, men kommer tilbake like etter og blir arrestert.

Klokken 2112: Kristiansand Skippergata. Mann (25) anmeldes for ordensforstyrrelser. Har slått til flere andre personer, spyttet på dem, og hylt og skreket i bare bokseren.

Klokken 2112: Kristiansand øst for Odderøya. Mann (35) anmeldes for kjøring av båt i beruset tilstand. Promillen er målt til 1,58. Hadde heller ikke båtførerbevis.

null
Spiller nå
Kongeparet kom til Arendal 00:42
Neste

Økonomistatus

Strømpris i dag

Inkludert avgifter

Billigst kl. 04 1,02 kr
Dyrest kl. 19 1,69 kr

Strømkostnader nå

 • Steke pizza 0,4 kr 25 min.
 • Dusje 4,3 kr 10 min. / 100 liter vann
 • Vaske klær 0,5 kr En vask
 • Varmeovn 1,1 kr 1000w, en time

Styringsrenta i prosent

Høyere styringsrente betyr økte utgifter dersom en har boliglån

Økte matpriser

Hvor mye matprisene har økt det siste året, sammenlighet med lønnsutvikling

 • Matvarer Apr 2023 – apr 2024
  + 6,8 %
 • Lønnsutvikling Anslag for 2024
  + 4,9 %