NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Se kveldens siste nyhetssending her

 • Legger ned tilbud til pårørende

  I femten år har Sørlandet sykehus hatt kurs for slitne pårørende til mennesker med rusproblemer. Nå legges tilbudet ned.

 • Sprengningsuhell i anleggsområde

  Arbeidstilsynet er varslet etter et sprengningsuhell i forbindelse med byggingen av ny E18 mellom Arendal og Tvedestrand. To personer fikk mindre skader.

 • NAV-veileder dømt til samfunnsstraff

  En veileder hos NAV er dømt til 30 dager samfunnsstraff for å ha underslått penger som skulle gått til flyktninger som nylig har kommet til landet, melder Agderposten. Fra to ulike flyktninger underslo veilederen nærmere 35 000 kroner.

 • Se TV-nyheter kl 2055 her

Video og sendinger

Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk underholdningsdokumentar. Hun er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, med hele ni forsider i Playboy. Nå har hun passert seksti og mener selv hun bare er midt i livet. Vi blir med Lillian til USA og besøker blant annet eksen Hugh Hefner, som fremdeles bor på Playboy Mansion.
Ni måneder gamle Emil lider av en svært sjelden sykdom. Når han sovner, slutter han å puste. Gutten må overvåkes døgnet rundt og trenger respirator for å overleve.
Norsk dokumentar: Hver sommer forvandles sørlandsbyen fra en sovende turistby til en oase for leselystne på jakt etter gode historier eller ny lærdom.