– Det er et forsøk på å få folk ut av kantinene, og inn i fellesrommene mellom byggene på Forus, for å skape mer liv i området, sier Stein Racin Grødem, administrerende direktør i Forus Næringspark.
24. – 26. september inviterer restaurantene på Forus til lunsj-matfestivalen «Smaken av Forus».
– Folk må oppdage smakene som finnes på Forus. Vi lager nå flotte lunsj-konsepter hos restaurantene som er på Forus og flere pop up-restauranter, sier Kristin Austegard prosjektleder Ipark mat.
Gratis buss til lunsjen
– Forus smaker veldig godt, men flere må komme ut av kantinene og finne det ut, sier Rita Laland Gjørs, daglig leder i Matsalen.
Det er Forus Næringspark og Tvedt Eiendom AS som har tatt initiativet til Smaken av Forus, og utfordrer 45.000 arbeidende til å skape en ny lunsjkultur.
For å få folk ut setter Kolumbus opp en ny el-ringbuss på Forus øst og vest som transporterer kunder gratis hvert 10 minutt fra kl. 10–14.