NRK Meny
Stavangerfjord, Mortavika, Mekjarvik
Foto: Ole Andreas Bø/NRK

TRAFIKK: Mortavika-Arsvågen

Oppsummert

Trafikkinformasjon om ferjesambandet over Boknafjorden på E39.

 • Avtakende kø i Arsvågen

  Laster Twitter-innhold
 • Alle ferjer i drift igjen

  Laster Twitter-innhold
 • Lange køer i Arsvågen

  Ifølge NRKs reporter i Arsvågen er det flere kilometer med kø på grunn av den reduserte kapasiteten i ferjesambandet. – Folk sover, ser film og spiller gitar i bilene, melder hun. Køen i Mortavika virker å være avtakende.

  Lange køer i Arsvågen
  Foto: Marthe Synnøve Johannessen / NRK
 • MF «Raunefjord» stadig ute av spill

  Det vil ta tid før MF «Raunefjord» settes inn i sambandet Mortavika-Arsvågen. Ferjen har ikke vært i trafikk i ettermiddag på grunn av tekniske problemer. – Vi prøver å få den tredje ferjen driftsklar i løpet av kvelden, sier regionleder i Fjord 1, Tor Kristoffersen til Aftenbladet.

  Kø i Mortavika
  Foto: Statens vegvesen
 • Flere avganger innstilt

  Det er fortsatt tekniske problemer på en ferje i sambandet Mortavika-Arsvågen. Avgangene fra Mortavika klokken 17.20, 18.20 og 19,20, samt avgangene fra Arsvågen 17.50, 18.50 og 19.50, blir kansellert.

  Laster Twitter-innhold
Mortavika ferjekai på Rennesøy er stengt på grunn av uvær. Det betyr at ferjene nå går mellom Arsvågen og Mekjarvik. Køene er lange.
Folk har venta i fleire timar for å koma med ferja over Boknafjorden.
Fergesambandet over Boknafjorden på E39 har redusert kapasitet på grunn av sterk vind. Fergene går mellom Mekjarvik og Arsvågen, og forsinkelser må påregnes, melder Fjord1.