TRAFIKK: Haugesund

 • Mopedfører lettere skadd

  En mann (18) på moped ble lettere skadet da en bilfører ikke overholdt vikeplikten i Karmsundgaten i Haugesund onsdag morgen. Den kvinnelige bilføreren i 30-årene brøt vikeplikten da hun kjørte ut fra en bensinstasjon. Hun blir avhørt av politiet.

 • Moped og bil har kollidert

  I Spannavegen i Haugesund har en moped og en bil kollidert, melder politiet. Den første meldinga gikk ut på at tohjulingen var en syklist, men det er ikke riktig. Mopedføreren får tilsyn av ambulansepersonell.

 • Aksjonerte etter mange klager

  Seks bilistar fekk fartsbot etter at politiet gjennomførte ein laserkontroll i Floravegen i Haugesund, onsdag føremiddag. Høgaste fart var 44 km/t i 30-sona. Politiet aksjonerte etter å ha fått mange klagar om høg fart i ein veg med mange skuleborn.

 • Sprengningsarbeid skaper kø

  Det blir sprengningsarbeid på Fylkesveg 47 mellom Spannavardtunnelen og rundkjøringen ved Ørpetveitsvegen sør for Raglamyr. Arbeidet starter i dag og fortsetter de neste fem ukene. Det blir manuell dirigering på dagtid, men det vil likevel føre til noe ventetid, skriver Haugesunds Avis.

 • Lettere skadd

  En motorsyklist er trolig lettere skadd etter ulykken på Raglamyr. Vedkommende er fraktet til legevakt, melder politiet. Ifølge vitner på stedet har trolig ikke motorsyklisten overholdt vikeplikten.