Trafikk: Karmøy

 • Fort og gale på Karmøy

  Utrykningspolitiet har tatt førarkortet frå ein mann i tenåra på Karmøy. Mannen køyrde både for fort og på ein måte som gjorde at politiet hadde grunn til å stoppa han, skriv politiet i ei twittermelding.

 • Kritikk for kontrollar i 60-sone

  Politiet og Vegvesenet får ny kritikk for de mange kontrollane i 60-sona på Fosen i Karmøy, skriv Haugesunds Avis. Vegvesenet forklarer 60-sona med ei avkøyring like utanfor tunnelen, og politiet seier dei enno får mange meldingar om råkøyring der.

  Kontroll i T-forbindelsen den 23. januar 2014
  Foto: Arne Gunnar Olsen / NRK
 • Kvinne i 80-åra køyrde bil i grøfta

  Politiet har funne føraren dei meiner køyrde på feil side av ei rundkøyring på Karmøy tidlegare i dag. Bilen enda i grøfta før han køyrde frå staden. Politiet nå funne ut at føraren var ei kvinne i 80-åra. Dei har tatt førarkortet hennar.

 • Fant bil i grøfta

  Politiet på Karmøy har akkurat funnet en bil som kjørte i grøfta rundt klokken 10.30. Den ble funnet i Norheimsmarka, uten sjåfør. Politiet leter nå etter sjåføren.

 • Potensielt hodeskader

  Barnet som ble påkjørt fraktes til Haukeland fordi han kan ha hodeskader, men han har vært våken hele tiden, opplyser politiet. Uhellet skjedde under lek i et boligfelt. Fører skal ha holdt lav hastighet, og førerkortet ble ikke beslaglagt utfra de vurderinger som ble gjort.