Lover «The Double» hvis han får ny gulldress

Oilers-eier Tore Christiansen har funnet frem en litt sliten gulldress i full tro på at Oilers tar seriegull i kveld. – Får jeg ny dress lover jeg at vi tar «The Double» i år, sier han.

Tore Christiansen

Tore Christiansen er kledd for festen.

Foto: Mathias Oppedal / NRK

– Dressen viser at det er litt for lenge siden vi har tatt gull, den bærer preg av å ha hengt i garasjen et par år, sier styreleder og investor i Stavanger Oilers, Tore Christiansen.

Tore Christiansens gulldress

Muggflekker har satt sitt preg på gulldressen. Kan du fikse ny?

Foto: Mathias Oppedal / NRK
Oilers potetgull

Oilers potetgull.

Foto: Mathias Oppedal / NRK
Tore Christiansens gulldress

Ingen tvil om hvem som eier denne dressen.

Foto: Mathias Oppedal / NRK

Grønne muggflekker har satt sitt preg på festantrekket siden han sist hadde på seg gulldressen da Oilers tok NM-gull for to år siden. Han har likevel børstet støv av «Armanien» før Oilers kjemper om seriegull på hjemmebane i kveld.

– Jeg håper noen kan hjelpe med ny dress. Det trenger jeg når vi skal ta «Bøtta» rundt påske, sier Christiansen.

Tjuvstartet festen

Klokken 18.30 går startskuddet for Stavanger Oilers - Frisk Asker i Siddishallen i Stavanger, og Oilers kan for første gang sikre seriegull.

– Jeg er ikke hundre prosent sikker på at det blir akkurat i kveld, men jeg er helt sikker på at vi blir seriemester. Frisk kommer for å ødelegge festen for oss, og jeg tror ikke de står med hendene i fanget og ser på oss, sier Christiansen.

Han har likevel tjuvstartet festen med eget «Oilers potetgull» og «Ramsalte pucker». Etterpå håper han du vil være med på feiringen.

– De som kommer i kveld kan få oppleve det første seriemesterskapet i Rogaland i ishockey. Gutta dusjer og spiser som vanlig etter kampen, før vi drar ned til Hall Toll. Da håper jeg mange vil feire sammen med oss, sier han.

– Skal ta «Bøtta» hjem

«Bøtta», eller NM-gullet, henger høyest i ishockeyverden. Om Christiansen får seg ny dress, lover han at laget skal ta begge.

– Sist var jeg i Singapore og handlet, og jeg sparer meg gjerne for den turen. Klarer noen å skaffe meg dress, lover jeg at vi tar «The Double» for første gang. Bøtta skal hjem, sier Oilers-eieren.

Kan du skaffe Tore ny dress?