Subsea 7

 • 150-200 må gå i Rogaland

  260 av dem som må gå i Subsea 7, jobber i Norge. Kontorene i Oslo og Grimstad, med til sammen 90 ansatte, legges ned. I Rogaland kommer mellom 150 og 200 personer til å miste jobben, sier Stig Roar Rødne, hovedtillitsvalgt i Industri Energi i Subsea 7 til NRK.

 • SUBSEA 7-KONTRAKT I SKOTTLAND:

  Oljeserviceselskapet Subsea 7 skriver i en
  børsmelding at de er tildelt en betydelig kontrakt på
  arbeid med et rørledningsystem rundt 335 kilometer nordøst for Aberdeen. Kontrakten er tildelt av Apache North Sea og skal finne sted på Callater-feltet. Avtalens verdi utgjør mellom 400 millioner og 1,2 milliarder kroner, opplyser selskapet.

 • 70 MISTAR JOBBEN I SUBSEA 7:

  Låg aktivitet hjå oljeserviceselskapet Subsea 7 gjer at dei må seia opp 70 tilsette. – I tillegg til dette vil det bli permitteringar, seier kommunikasjonssjef Jan Roger Moksnes til Aftenbladet. Desse kutta kjem i tillegg til dei omfattande innsparingane som vart starta i vår, der 180 personar mista jobben på land i Norge.

 • SUBSEA 7 KUTTAR:

  2500 fleire må gå i Subsea 7. I Norge mister 190 jobben, dei fleste av dei i Stavanger, skrivar Sysla.no. Varslinga om kutta kjem berre fire dagar etter at selskapet fekk ein milliardkontrakt med Wintershall på Maria-feltet.