Sliteseier for Oilers

Scoret 15 sekunder før slutt og vant 5-3 i tøff bortekamp på Sparta Sarpsborg. Har vunnet 10 av 11 kamper og leder ligaen klart.

Oilers jublar for siger mot Bern

Oilers kunne juble for seier nok en gang. Bildet fra Champions Hockey League-kampen mot Bern.

Seieren satt langt inne for seiersvante siddiser i Sparta Amfi i dag. Tre mål i overtall for Sparta Sarpsborg hadde ført til 3-3 og utlikning et drøyt kvarter før slutt i dag.

Men det er en grunn til at ishockeylaget fra Stavanger akkurat nå leder serien med 7 poeng. Først scoret Erik Salsten 4-3 målet i undertall, før Peter Lorentzen feide all tvil an banen med en 5-3 scoring 15 sekunder før slutt.

Da hadde kampen bølget frem og tilbake.

Stavanger Oilers tok ledelsen i første periode, men Sparta utliknet like før første pause. Så tok Oilers ledelsen igjen ved Dan Kissel, men svenske Henrik Malmström sørget for nok en utlikning. Historien gjentok seg enda en gang ved Mark van Guilder og Niklas Roest, før Stavanger-laget fikk puttet de avgjørende scoringene i tredje periode.

Oilers står nå med 10 seiere på 11 kamper, hvorav en av seierne var etter ekstratid. Laget leder akkurat nå ligaen med 29 poeng foran Lillehammer som har 22.