NRK Meny
Normal

Ser etter kobling mellom urmakerran

Politiet i Follo vil sjekke tyveriet fra en urmaker i Ski natt til fredag opp mot det væpnede urmakerranet i Haugesund lørdag.

Ran i haugesund

Politiet sjekker om de tre mennene som er siktet for det væpnede ranet i Haugesund lørdag kan ha brutt seg inn hos en urmarker på Ski storsenter på fredag.

Foto: Kristian Eidesvik

Lørdag formiddag, slo tre ranere til i Haugesund sentrum. De tok seg inn i urmakerbutikken, truet betjeningen med våpen, forsynte seg med klokker i vinduet, knuste disken og reoler i butikken, og forsynte seg med klokker for hundretusenvis av kroner på to minutt.

Natt til fredag stjal tre maskerte menn varer til millionverdier fra urmagasinet på Ski storsenter. Politiet i Haugesund har ifølge Østlandets blad blitt kontaktet av Follo-politiet som undersøker om det er en sammenheng.

– Fremgangsmåten er ulik. Det synes ikke å være en sammenheng, men det er naturlig å sjekke, bekrefter politioverbetjent Morten Granerud i Follo politidistrikt overfor avisen.

Ingen personer er pågrepet etter ranet i Ski.

Tre menn ble lørdag kveld arresterte av politiet i Haugesund. De tre som er siktet for ranet er serbiske statsborgere i 30- og 40-årene.