Kursprogrammet for våren er klar og førstemann til mølla får koke sammen med matkjendiser som Craig Whitson, Inge Anda, Ørnulf Nordbø, Erling Sundal og Christian Jøers.
Kursmenyen byr på nye oppskrifter på sushi, fisk og skalldyr, tapas, vin, ost og festmat både til 17.mai og til en fem-retters middag.
Og på de flerkulturelle matmøtene får du lære om mat fra India og Tunisia. Når vi kommer til mai måned skal Gladmatskolen ta for seg retter i Craigs nye kokebøker "Far lukter svidd" og "Far heter daddy".
Påmelding: Mail: gladmatskolen@svg.stavanger.kommune.no
Telefon 51912192, mobil Tove 913 04 740, Faks 51 91 21 76
Se program nedenfor.
NRK Rogaland følger Gladmatskolen og legger ut oppskrifter utover våren.
Dato | Tema | Kursholder |
---|---|---|
18. februar | Sushi | Restaurant Helt Rått |
25. februar | Fisk og skalldyr | Erling Sundal fra Kokkelandslaget |
11. mars | 5 retters festmiddag | Inge Anda |
25. mars | Vin og ostekurs med ekspertene | Kristian fra Café Italia |
1. april | Tapas | Christian Jøers fra Gourmet Consulting |
1. april | Italiensk mat og vin | Craig Whitson |
29. april | Flerkulturelt matmøte: Tunisia | Cristian Jøers fra Gourmet Consulting |
6. mai | 17. mai fristelser | Inge Anda |
20. mai | ''Far heter Daddy'' | Craig Whitson |
27. mai | Flerkulturelt matmøte: India | Restaurant India Tandoori |
3. juni | ''Far lukter Svidd'' | Craig Whitson |