Hopp til innhold

Marius Helle klar for Bryne FK

Bryne FK og Sandnes Ulf er enige om overgangen for Marius Helle.

Bryne FK, Marius Helle

Siden 2012 har Marius Helle spilt for Sandnes Ulf.

Foto: Gunnar Morsund / NRK

Marius Helle blir Brynespiller igjen. I en pressemelding skriver Bryne FK at klubben er enige med Sandnes Ulf om en overgangen.

– I Marius Helle får vi inn en rutinert og solid offensiv spiller som kan spille i flere roller. Han var veldig motivert for å komme til oss fra vi først tok kontakt med ham, og forhandlingene har gått veldig kjapt og greit, sier Asle Tjøtta, daglig leder i Bryne.

– Velkommen hjem

Angrepsspilleren skal i første omgang spille for Bryne ut denne sesongen, og han har allerede sluttet seg til Brynetroppen.

– Vi er sikre på at Marius vil gi gode bidrag i kampen om å sikre ny kontrakt i førstedivisjon, og han ønskes velkommen hjem igjen, sier Tjøtta.

Klar for utfordringen

Helle kom til Bryne fra Ålgård i 2006. Etter fire sesonger i klubben gikk turen videre til Stabæk, før Helle returnerte til Bryne igjen i 2011.

Siden 2012 har han spilt for Sandnes Ulf.

– Jeg har hatt en fin tid i Sandnes Ulf, men når dette kom opp kjente jeg at dette hadde jeg virkelig lyst til. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, og skal gi alt for at Bryne skal begynne å vinne fotballkamper igjen, sier Marius Helle.