NRK Meny
Normal

Izabell og Slutface på Stavangers nye festival

Musikkfestivalen Mablis går av stabelen for første gang i juni i år og det er lokale stjerneskudd som topper plakaten.

Slutface

Haley Shea fra Slutface er klar for festival på hjemmebane til sommeren.

Foto: Tom Øverlie / NRK P3

– Vi håper dette blir festivalen som definerer Våland og Stavanger i flere år som kommer, sier festivalsjef Eirin Sandstad.

Festivalen arrangeres 10. og 11. juni ved Vålandstårnet i Stavanger, og i dag ble de tre første artistene annonsert. Izabell, Slutface og Lars Vaular står på plakaten.

– Mablis skal være en festival som prioriterer publikums totalopplevelse høyt. Vår bookingprofil vil blant annet være farget av denne filosofien. Vi vil bygge et arrangement med en helhetlig kvalitet vi tror de aller fleste i Stavangerområdet vil sette pris på, sier Sandstad.

Slutface

Slutface beskriver seg selv som skranglete pop-rock fra Stavanger. De fire medlemmene slo gjennom med hiten «Angst» i fjor og deres nyeste singel «Kill Em With Kindness» ble sluppet nå i januar. Slutface var med i kampen om å bli «Årets Urørt» i år, men gikk ikke av med seieren.

Izabell

Benedicte Izabell Ekeland, kjent som Izabell, fra Stavanger er rapper og låtskriver. I 2014 ble Izabell kåret til årets beste jenterapper av NRK P3. Siden det har hun satset videre, og hatt superhiten «Ka vet du?».

Lars Vaular

Lars Nesheim Vaular er en rapper og låtskriver fra Åsane i Bergen. Han har rappet på bergensk siden 2003, og er i år nominert til hele fire Spellemann-priser for sin albumtriologi «666 ALT, «666 GIR» og «666 MENING».