Hopp til innhold
Haugesund lufthavn Karmøy
Foto: Thomas Halleland / NRK

Haugesund lufthavn, Karmøy

Oppsummert

Her publiseres siste nytt om Haugesund lufhavn, Karmøy.

 • «Ventetelt» på Haugesund lufthavn

  I forbindelse med at utenlandstrafikken er i gang igjen ved Haugesund lufthavn, Karmøy, har flyplassen satt opp telt utenfor terminalen. Teltene brukes som ventesone før resultatet på koronatesten er klart, skriver Haugesunds Avis.

  – Er resultatet negativt, som det var hos alle reisende i dag, slipper vi passasjerene ut i puljer videre til tollerne, før de reisende tar steget ut fra flyplassen, sier Pål Visnes i Lufthavndrift AS til avisa.

  Ventetelt
  Foto: Tor André Johannessen
 • Widerøe vinner kontrakt

  Widerøe Ground Handling har fått kontakten på sikkerhetskontrolltjenester på Haugesund Lufthavn. Selskapet er allerede inne på lufthavnen med blant annet passasjer- og bagasjeservice. Fra 1. september gjelder dette også sikkerhetskontrollen.

 • Flyplass treng meir støtte

  Målet for flyplassen på Karmøy er framleis lokal styring og drift. Det er konklusjonen etter gårsdagens møte mellom flyplassleiinga og den politiske leiinga i Haugesund og Karmøy. Samtidig vil det vera eit vesentleg behov for statsstøtte.

  Haugesund lufthavn Karmøy
  Foto: Thomas Halleland / NRK
 • Ny direkterute

  Frå neste sommar kan du fly direkte frå Haugesund lufthamn Karmøy til København. SAS annonserte i dag at dei vil oppretta ei sommarrute mellom dei to destinasjonane. Ruta startar opp frå slutten av juni og det vil vera tre avganger i veka.

  Haugesund luthavn Karmøy
  Foto: Thomas Halleland / NRK
 • Ny utenlandsrute til Aberdeen

  Det skotske flyselskapet Loganair starter opp med direkteruter mellom Haugesund lufthavn og Aberdeen. Det blir seks ukentlige avganger mellom de to byene. Rutene starter opp fra 24. februar neste år.

Uværet Tor fører til innstilte avganger på flyplassen på Karmøy.