Fotball-NM: Se Haugesund-Molde her

Cup-kvelden kan du følge her. NRK streamer Haugesund-Molde fra 18.25.

Haugesund tar imot Molde i 4. runde i NM.

Laster innhold, vennligst vent..

Veien til Ullevaal rusler videre.

Seks kamper i 4. runde i Norgesmesterskapet i fotball spilles onsdag kveld, og Haugesund tar imot Molde. I slutten av april møttes lagene i eliteserien på Haugesund stadion. Den gang endte oppgjøret målløst.

Nå barker de sammen igjen. Se kampen direkte:

Fotball-NM: Haugesund - Molde

– En tøff nøtt

Molde har vært hakket hvassere i årets eliteserie og ligger på tredjeplass, to plasser over Haugesund. FKH-trener Eirik Hornland mener de står overfor en tøff kamp.

– Molde er et av de aller beste lagene i Norge. Det er en tøff nøtt å knekke, men vi kommer til å gå på med det vi har, sier han.

På veien til 4. runde i NM har Molde slått ut Volda, Hødd og KFUM Oslo. Haugesund har slått Vidar, Vard Haugesund og Egersund på sin vei. Hornland forklarer at cupen har høy prioritet.

– Det er ekstremt viktig. Vi ønsker å vinne alle kamper vi er involvert i. I serien kan du få noen flere muligheter til å skape et godt resultat. I cupen må du være på stasjonen i den kampen du er i, sier han.

Laster Twitter-innhold

Haugesunds sentrale midtbanespiller, Tor Arne Andreassen, mener det alltid er vanskelig å møte moldenserne.

– I cupen er det vinn eller forsvinn. Vi må gjøre det vi kan, sier han.

Andreassen tror nøkkelen ligger i å finne tilbake til spillet de tidvis leverte før sommerferien.

– Vi må ut med masse energi, høyt press og rett og slett løpe over dem. Legger vi oss lavt mot Molde kommer de til å spille oss ut, sier han.