FKH kom tilbake

Først i det 82. minutt utliknet FKH mot Tromsdalen.

FKH-logo

FK Haugesund måtte gjennom en tøff kamp for å sikre ett poeng i bortekampen mot Tromsdalen.

Til tross for at laget tok ledelsen, og at hjemmelaget fikk en spiller utvist på slutten av første omgang, så satt poenget langt inne.

FKH tok ledelsen

I det 34. minuttet skåret Thomas Sørum (Haugesund).
Etter et onnlegg fra venstre, vinner han i lufta og scorer. Keeper har liten mulighet til å hindre at Haugesund leder 1-0.

Fem minutter senere, i det 39', slår hjemmelaget tilbake. 1 - 1 Mål: Jo Matland (Tromsdalen). Nydelig mål fra Tromsdalen. Matland plasserer ballen oppe i venstre kryss med en følsom venstrefot fra ca 25 meter.

Og så i det 45' blir Tromsdalen redusert til 10 mann på banen. Preben Yttergård Hanssen får sitt andre gule kort etter å ha felt en frispilt Djurdjic på enden av 16-meteren.

Pelu reddet dagen

Til tross for at Tromsdalen var redusert, så satte Morten Giæver inn ledermålet i det 67. minuttet. Giæver er iskald og setter straffen høyt til høyre for keeper. 2-1 til hjemmelaget.

I det 82. minuttet, så viste John Pelu at FKH gjorde lurt i å låne han frå Rosenborg. Pelu setter ballen i mål etter corner fra Våge Nilsen.