Bryne vant over Ulf

Bryne ryddet vekk nedrykksspøkelset etter 4-0 seieren over Sandnes Ulf søndag. Haugesund slapp inn ett mål i siste spilleminutt, og tapte for Kongsvinger.

Allan Borgvart

Bryne tok ledelsen allerede etter fem minutter da Ronny Espedal fikk ballen i nettet

Jaakko Nyberg satt inn det andre målet etter en corner halvvei i andre omgang. Ti minutter seinere fikk Allan Borgvart, og dundret inn det tredje målet.

Ydmykelsen for Sandnes Ulf blei komplett da Marius Helle på overtid satte inn Brynes fjerde mål.

Sandnes Ulf var i størst poengnød før søndagens kamp, men maktet ikke å tukte jærbuene. Nå har Bryne 30 poeng på 12.plass, og har dermed sikra seg fortsatt 1.divisjonsspill neste år.

For Sandnes Ulf er situasjonen fortsatt usikker. Laget ligger tredje sist med sine 25 poeng.

2760 såg kampen på Bryne stadion

FKH-tap

For FK Haugesund glapp det i siste spilleminutt da spissen Olav Tuelo Johannesen scoret gjestenes mål.

1130 tilskuere hadde funnet veien til haugesund stadion. FK Haugesund ligger på 9.plassen i 1.divisjon.