Bryne-kollaps mot Alta

Bryne FK ledet 3-0 da det gjensto en halv time, men rotet bort seieren over Alta.

Bryne-trener Rolf Teigen

Bryne-trener Rolf Teigen har fortsatt mye å jobbe med for å få laget til å prestere bedre.

- Det virket som spillerne fikk litt panikk da Alta reduserte første gang i 2.omgang, sier midtbanestrategen Kai Ove Stokkeland etter kollapsen mot Alta på La Manga.

Han var ikke med da Bryne FK ledet hele 3-0 over Alta da det gjenstod en halv time av kampen.

Alan Borgvardt ga Bryne ledelsen etter 22 minutter. Marius Helle doblet ledelsen bare minutter etterpå. Og alt såg veldig bra ut da Ezekiel Bala scoret Bryne's tredje mål åtte minutter ut i andre omgang.

Men Alta slo tilbake, og reduserte med to mål i løpet av kort tid. På overtid satte Alta inn utligningsmålet på straffespark.

- Dette må vi ta lærdom av og sørge for at det ikke skjer igjen når vi spiller om poeng i 1.divisjon, sire Stokkeland.

Han mener laget fortsatt varierer for mye i prestasjonene, så Bryne-spillerne har nok å jobbe med fram til seriestart.