NRK Meny
Normal

Siktet kvinne møtte ikke i retten

Advokaten til kvinnen som er siktet for drapsforsøk på sin datter er betenkt over at fengslingsmøtet avvikles uten at 27-åringen er tilstede.

knivstikking kvernevik

Ei mor er tiltalt for å ha knivstukket sin egen datter (7) onsdag formiddag i Kvernevik i Stavanger.

Foto: Arild Eskeland / NRK

Den 27 år gamle kvinnen som er siktet for drapsforsøk på sin sju år gamle datter i Stavanger, møtte ikke i tingretten under fengslingsmøtet fredag.

Fengslingsmøtet går for lukkede dører.

Den siktede kvinnen møtte ikke opp, noe som tyder på at helsetilstanden fortsatt er så dårlig at hun ikke er avhørt av politiet. Politiet må få avklart med sykehuset om tilstanden hennes er bra nok.

– For meg er det vanskelig å forstå at man kan gjennomføre en førstegangsfengsling uten at hun er til stede, sa kvinnens forsvarer, advokat Inger Marie Sunde, til NTB fredag formiddag

Verken den siktede kvinnen eller datteren er avhørt etter hendelsen, men å få avhørt siktet og fornærmet er høyt prioritert, ifølge politiet.

– Det står ikke på politiet, men helsetilstanden må avklares først, sier Traa

Ifølge Stavanger universitetssjukehus kommer det frem at 27-åringen er lettere skadet, men stabil. Det samme gjelder datteren.

I går ble det kjent at kvinnen og datteren var på besøk i huset der hendelsen skjedde, men de er bosatt et annet sted i Rogaland.