NRK Meny
Normal

Mann alvorlig skadet etter knivstikking

En 25 år gammel mann er innlagt på Ullevål med alvorlige skader etter at han natt til torsdag ble knivstukket i begge armene.

Rosteds gate

En 25 år gammel mann ble funnet knivstukket i Rosteds gate i Oslo etter at en 31-åring løp etter han med kniv natt til torsdag.

Foto: Erik Engen / NRK

En 31 år gammel mann skal ha løp etter en annen mann med kniv i Fredensborgveien i Oslo natt til torsdag. Politiet fikk melding om hendelsen rundt klokken 4.

– Først fikk vi melding om at en mann løp etter en annen mann med kniv. Like etter fikk vi en ny melding om at den ene mannen hadde stukket den andre i begge armene, forteller operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt.

Mannen som ble knivstukket var alvorlig skadet da politiet kom til stedet, og han er nå sendt til Ullevål sykehus. 25-åringen ble funnet knivstukket i Rosteds gate i Oslo sentrum.

Så hvor gjerningsmannen løp

Det var flere vitner på stedet som kunne fortelle politiet om hvor gjerningsmannen hadde løpt, og det førte til at han ble pågrepet like i nærheten.

– Han hadde løpt fra stedet, men forklaringer fra vitner gjorde at vi fant han og pågrip han i en bygning like ved, forteller Belle.

Politiet har god kjennskap til begge mennene fra før av.