Uavgjort i generalprøven

Fredrikstad spilte uavgjort 2-2 borte mot Sandefjord i den siste treningskampen før seriestart.

FFK Fans

Fredrikstad kom sterkt tilbake i andre omgang etter å ha ligget under 0-1 til pause borte mot Sandefjord.

Andreas Landgren utlignet for FFK bare syv minutter ut i andre omgang etter et flott FFK angrep.

Bare minuttet senere var Sandefjord igjen i ledelsen. Erik Lamøy fikk æren av å sette inn Sandefjords andre scoring.

FFK nektet å gi seg og etter 71 minutter klarte laget fra Plankebyen å utligne igjen. Denne gang var det Mouhamed Gueye som var sist på ballen.

Det ble kampens siste scoring og det endte dermed med 2-2 i generalprøven for FFK.

FFK tar imot Hødd til serieåpning om en uke hjemme på Fredrikstad stadion. Kampen starter kl 19:00.