Ingen stor kveld for Østfolds 1.divisjonslag.

Erik Holtan

Moss tok imot Bodø/Glimt hjemme på Melløs.

Ledet fortjent

Det var hjemmelaget som åpnet best, og allerede etter 4 minutters spill kunne Vidar Martinsen sende Moss i ledelsen.

Hjemmelaget kontrollerte resten av omgangen, og ved pause ledet Moss fortjent 1-0.

I andre omgang kom Bodø/Glimt bedre med, og utlikningen kom etter drøyt 76 minutters spill ved Olav Tuelo Johannessen.

Mot slutten av kampen hadde bortelaget flere sjanser til å få med seg alle poengene, men kampen ebbet ut til 1-1.

Målrikt i Sarpsborg

På Sarpsborg stadion tok Sparta Sarpsborg imot et Bryne-lag som tapte stort hjemme mot Moss forrige helg.

Jærbuene var tydelig lystne på å revansjere stortapet, men det var Sparta Sarpsborg som ledet til pause etter scoring av Fredrik Dahm og selvmål av Bryne.

I andre omgang scoret bortelaget hele fire ganger på en halvtime, og punkterte kampen.

Ronald Turner reduserte for hjemmelaget, og kampen endte til slutt 3-6.