NRK Meny
Normal

Suksess-keeper vil bli i FFK

Den svenske keeperen som står mellom stengene i FFK-buret, Daniel Örlund, har gode tider i Fredrikstad. Og han har lyst til å bli værende i Plankebyen.

Daniel Örlund

FFKs lånte keeper, Daniel Örlund, håper å bli værende i klubben etter sesongslutt. -Jeg trives veldig godt, sier svensken som ble kåret til banens beste spiller i kampen mot Rosenborg 14. september.

Foto: Geir Olsen / SCANPIX

Fredrikstad fotballklubb har lånt keeperen Daniel Örlund fra Stockholm-klubben AIK ut sesongen.

Trives i Fredrikstad

Svensken som ble nominert som årets keeper i Sverige i 2006, slet benken i svensk fotball, men i FFK har han fått vist seg fra sin beste side.

Senest i kampen mot Rosenborg 14. september hadde han flere gode redninger som stadfestet hans posisjon i Fredrikstad-klubben.

SE BILDENE: FFK-RBK

Han ble kåret til banens beste spiller i RBK-kampen, og nå håper han på forlenget kontrakt med FFK ved sesongslutt.

FFK-trener lover aggressiv fotball mot RBK

- Jeg håper på å få bli i klubben. Jeg trives kjempegodt, og det er bare positive ting å si om klubben, byen og folkene her, sier Örlund til FFK-TV.

FFK er fornøyd

Sportslig administrator i FFK, Per Morten Haugen, sier at de ikke utelukker å beholde Örlund.

- Vi har to målvakter har spilt gode kamper for U21-landslaget, så vi får undersøke om vi kan ha tre keepere, sier han til FotbollDirekt.se.

- Vi er fornøyde med prestasjonene hans så langt, og vi skal prate med ham utover høsten, sier Per Morten Haugen til det svenske fotballbladet..

SE BILDENE: FFK gjennom tidene

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bortetap for Fredrikstad

    Fredrikstad Fotballklubb ledet to ganger i bortekampen mot Asker i ettermiddag, men tapte til slutt 3-2 for laget som ligger midt på tabellen i 2. divisjon. Kun to poeng skiller FFK på 2. plass fra 7. plassen når lagene tar sommerferie. Moss spilte 0-0 hjemme mot Bærum

  • Oljelekkasje fra Kråkerøybrua

    Brannvesenet har lagt ut lenser i Glomma etter at det begynte å lekke olje fra Kråkerøybrua i Fredrikstad. Oljen kommer fra en oljeslange som ble revet av i forbindelse med en bruåpning lørdag, skriver Fredriksstad Blad. Brua åpnes ikke båtpasseringer, og det er usikkert når den kan åpnes igjen.

    Brannbåten ligger under Kråkerøybrua i forbindelse med oljelekkasje
    Foto: Grete Ruud/NRK