NRK Meny
Normal

Stjernen ble ydmyket på Jordal

Stjernen tapte 0-7 for Vålerenga i Oslo.

Vålerenga scorer mot Stjernen
Foto: Karlsen, Anette / NTB scanpix

Vålerenga- Stjernen 7-0 (5-0,1-0, 1-0)

Stjernen ble rundspilt og ydmyket av Vålerenga i kveld. Stjernen fikk en verst tenkelig start på kampen og lå under 0-2 etter bare tre minutter.

Magnus Sundquist

Stjernen trener Magnus Sundquist tok en tidlig timeout mot Vålerenga. Uten at det hjalp gjestene veldig mye.

Foto: Karlsen, Anette / NTB scanpix

Stjernens trener Magnus Sundquist tok en time-out tidlig i den første perioden, uten at det hjalp gjestene så mye. Hjemmelaget herjet tidvis med Stjernen, og etter den første perioden stod det hele 5-0 til Vålerenga.

Den andre perioden fortsatte med total Vålerenga dominans, men heldigvis for Stjernen så klarte bare hjemmelaget å score en gang i andre periode,slik at stillingen var 6-0 etter to perioder.

Vålerenga slakket litt av på tempoet i tredje periode og Stjernen fikk noen muligheter i power-play, uten at de lykkes helt.

Hjemmelaget økte i stedet sin ledelse til 7-0 ti minutter ut i den tredje perioden.

Og flere mål ble det ikke på Jordal-amfi i kveld, og dermed vant altså Vålerenga hele 7-0 over Stjernen.

Alexanders Machijevskis ble kåret til Stjernens beste.

Stjernen ligger fortsatt helt sist i eliteserien i ishockey etter tapet i kveld. Laget har kun sanket 12 poeng på de 19 første kampene.

Sparta Sarpsborg vant i går 4-3 over Storhamar etter straffeslagskonkurranse. Sarpingene ligger på 4. plass på tabellen med 35 poeng på sine første 19 kamper.

♦Se tabellen her

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må avlyse ponnileir

    Det omfattende utbruddet av Salmonella i hestemiljøet har medført at Det Norske Travselskap har besluttet å avlyse Ponnilandsleiren som skulle vært arrangert på Momarken Travbane 22. – 24. juni 2018. På sine nettsider skriver travselskapet at de skal i samarbeid med Mattilsynet se an situasjonen, men legger opp til nytt treff 3.-5. august.

  • Ikke lenger totalforbud mot ild

    Halden og Aremark opphever det totale forbudet mot åpen ild i skog og utmark, skriver Halden kommune på sine nettsider. Det generelle pålegget om aktsomhet og forbud mot bruk av åpen ild i skog og mark i tiden 15. april – 15. september gjelder som normalt.