NRK Meny
Normal

Stjernen ble ydmyket på Jordal

Stjernen tapte 0-7 for Vålerenga i Oslo.

Vålerenga scorer mot Stjernen
Foto: Karlsen, Anette / NTB scanpix

Vålerenga- Stjernen 7-0 (5-0,1-0, 1-0)

Stjernen ble rundspilt og ydmyket av Vålerenga i kveld. Stjernen fikk en verst tenkelig start på kampen og lå under 0-2 etter bare tre minutter.

Magnus Sundquist

Stjernen trener Magnus Sundquist tok en tidlig timeout mot Vålerenga. Uten at det hjalp gjestene veldig mye.

Foto: Karlsen, Anette / NTB scanpix

Stjernens trener Magnus Sundquist tok en time-out tidlig i den første perioden, uten at det hjalp gjestene så mye. Hjemmelaget herjet tidvis med Stjernen, og etter den første perioden stod det hele 5-0 til Vålerenga.

Den andre perioden fortsatte med total Vålerenga dominans, men heldigvis for Stjernen så klarte bare hjemmelaget å score en gang i andre periode,slik at stillingen var 6-0 etter to perioder.

Vålerenga slakket litt av på tempoet i tredje periode og Stjernen fikk noen muligheter i power-play, uten at de lykkes helt.

Hjemmelaget økte i stedet sin ledelse til 7-0 ti minutter ut i den tredje perioden.

Og flere mål ble det ikke på Jordal-amfi i kveld, og dermed vant altså Vålerenga hele 7-0 over Stjernen.

Alexanders Machijevskis ble kåret til Stjernens beste.

Stjernen ligger fortsatt helt sist i eliteserien i ishockey etter tapet i kveld. Laget har kun sanket 12 poeng på de 19 første kampene.

Sparta Sarpsborg vant i går 4-3 over Storhamar etter straffeslagskonkurranse. Sarpingene ligger på 4. plass på tabellen med 35 poeng på sine første 19 kamper.

♦Se tabellen her

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slutt på minibussruter

    Nå blir det snart slutt på minibussrutene i Fredrikstad, det melder Fredriksstad Blad.
    Fra 25. juni vil minibussrutene erstattes av busstilbudet Flexx. Flexx er et tilbud hvor kunden kan bli hentet hjemme, men det krever forhåndsbestilling.

  • Kvinne dømt for overgrep

    En mor er dømt til fengsel i to år for seksuell omgang med sine da fire og seks år gamle sønner. Kvinnen erkjente seg skyldig da Fredrikstad tingrett behandlet saken. I retten forklarte kvinnen at hun ble presset til handlingene av hennes daværende kjæreste. Kvinnen er dømt til å betale 80.000 kroner i erstatning til hver av sønnene.