NRK Meny
Normal

Spillerkrise i FFK

Tom Freddy Aune mener situasjonen er prekær etter tapet mot Start i går.

FFKs Ardian Gashi
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Fredrikstad Fotballklubb sliter med tynn spillerstall i nedrykkskampen.

Trener Tom Freddy Aune er bekymret.

– Situasjonen er prekær og vi tåler ikke mye mer nå. Det er mye skader i troppen og det blir vanskelig å kjempe seg gjennom nedrykksstriden i høst med 15-16 mann tilgjengelig, sier FFK-treneren til NRK.

– Ikke til å leve med

De rød-hvite hadde bare tre spillere på reservebenken da laget tapte 0 - 1 mot Start i går. Flere sentrale spillere sliter med skader og midtbanespiller Ardian Gashi deler Aunes bekymring.

LES: Stokkelien matchvinner for Start

– Det er egentlig ikke til å leve med. Vi skulle gjerne hatt flere spillere å ta av og det er jeg sikker på at treneren også synes. Men uansett er det bare 11 spillere som kan være på banen samtidig og det er de som må gjøre jobben, sier Gashi.

FFK ligger på 13. plass på tabellen etter tapet mot Start i går.

LES: Start - FFK minutt for minutt

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistet førerkortet

    En bilfører fikk førerkortet beslaglagt da han kjørte i 115 km/t i 70-sonen på E6 ved Eidet i Sarpsborg i formiddag. På grunn av veiarbeid er hastigheten på stedet redusert til 70 km/t i sørgående løp rett før tunnelen.

  • Stoppet promillekjører

    Etter tips fra en annen bilist om vinglete kjøring på E6, ble en mann i 40 årene stoppet av politiet ved Solli i Sarpsborg i formiddag. En blåsetest viste at føreren hadde 1.7 promille. Det førte til førerkortbeslag og anmeldelse.