NRK Meny
Normal

Spartafans hedrer tidligere Stjernen-profil

Vil hedre Anders Helgesens minne før morgendagens lokaloppgjør.

Anders Helgesen

Tidligere Stjernen-spiller Anders Helgesen hedres av supporterne til rival Sparta i morgen.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

– Vi har ingen å miste i hockeyfamilien, og det spiller ingen rolle om man heier på blått eller rødt når slike tragiske hendelser skjer, skriver styremedlem i Spartas supporterklubb «Blue Warriors», Christer Hansson på supporterklubbens hjemmesider.

Tidligere Stjernen-spiller Anders Helgesen (30) omkom i en motorsykkelulykke på Hvaler 1. juli i år.

I meldingen som er lagt ut på Blue Warriors hjemmeside skriver leder Frode Jørgensen og styremedlem Christer Hansson at de ønsker å hedre Helgesens minne, ved å dele ut en minneplakett til Stjernen før kampen mellom Stjernen og Sparta i Fredrikstad torsdag kveld.

Også U12-spiller Marius Hansson fra ungdomsavdelingen i Sparta vil delta i utdelingen.

«Vi i BW ønsker å gi vår dypeste medfølelse til en motspiller som alltid gav alt på isen, og som var en klubblegende i Stjernen Hockey igjennom mange sesonger».

Supporterne vil også holde ett minutts stillhet når kampen er i gang for å markere Helgesens bortgang.

Anders Helgesen spilte 845 for Stjernens A- og U-lag. I 2009 la han skøytene på hylla til fordel for studier.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uenige i forslag om vannskuter

    Politiet er sterkt kritisk til reglene for bruk av vannskuter som Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler kommuner ønsker å innføre, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Den foreslåtte fartsbegrensningen på fem knop inntil 150 meter fra land vil medføre store begrensninger også for politiet og være vanskelig å håndheve.

  • Helfo består i Fredrikstad

    Regjeringen har bestemt at Helfo fortsatt skal ha kontor i Fredrikstad, sier Tage Pettersen stortingsrepresentant fra Høyre. Etaten skal omorganiseres og antall kontor reduseres fra 22 til 6. Men kontoret i Fredrikstad består.