NRK Meny
Normal

Sarpsborg 08 knuste Alta

Martin Wiig (til venstre) scoret tre av målene da Sarpsborg knuste Alta 6-0.

Martin Wiig
Foto: Olsen, Linn Cathrin / NTB scanpix

Sarpsborg 08 - Alta 6- 0 (4-0)

Sarpsborg 08 gikk ut i et forrykende tempo og laget ledet 2-0 allerede etter seks minutter. Sarpingene ga seg ikke før det stod 6-0 på måltavla.

- En veldig god kamp av oss. Vi var veldig bestemt på å få en god start i denne kampen, fordi Alta allerede var klare for nedrykk, det å møte sånne lag kan slå begge veier,sier Sarpsborg trener Roar Johansen til NRK.

Alta hadde ingenting å stille opp med på Sarpsborg stadion i kveld. Hjemmelaget dominerte absolutt alt, men Sarpsborg treneren klarte ikke å roe nervene før dommeren blåste til pause.

Roar Johansen, Sarpsborg 08

Sarpsborg trener Roar Johansen kunne smile etter 6-0 over Alta.

Foto: Espen Torgersen / NRK

- Jeg klarte ikke å bli rolig før pause, men på 4-0 så virka det som Alta gav litt opp. I andre omgang var det viktig for oss å hvile noen sentrale spillere inn mot kampen på onsdag,sier Johansen.

- Må holde nivået oppe

For Sarpsborg 08 klatret nemlig opp til andre plass etter seieren i dag. Sandefjord tapte sin kamp mot Start. Sarpingene har i tillegg en kamp mindre spilt enn Sandefjord.

Den kampen spilles på onsdag, hjemme mot Hødd. En kamp som kan gi Sarpsborg en luke på fem poeng ned til Sandefjord. Men det er ikke nok, skal vi tro treneren.

- Med seier på onsdag, har vi fem poeng ned til Sandefjord. Det er en god ledelse å ha, men det holder ikke å bare vinne på onsdag, vi må være på det nivået her resten av sesongen, avslutter Johansen til NRK.

Tabell 1. div her

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: