NRK Meny
Normal

Aaron Samuel byr opp Ranheim til kamp

Det er god stemning i Sarpsborg 08 etter 1–0 seieren over Ranheim i går. Nå er Aaron Samuel klar for å vise muskler i Trondheim.

I dag var stemningen oppunder taket i garderoben til spillerne i Sarpsborg 08. 1-0 seieren over Ranheim i går gir håp om eliteserieplass også neste år, og folk i byen støtter opp om laget.

Sarpingene tror på seier i Trondheim

Etter Sarpsborgs 1–0 seier over Ranheim på hjemmebane onsdag, var det god stemning i garderoben da sarpingene hadde restitusjonstrening i dag.

– Det blir litt restitusjon og god stemning med litt bra musikk. Det var en bra seier i går, så vi er positive foran neste møte, sier kaptein Ole Heieren Hansen til NRK i dag.

Går for seier

Sarpsborg 08

Sarpsborg-spillerne hørte på musikk og hadde restitusjonstrening i dag.

Foto: Petter Larsson/NRK

Unggutten Mohamed Elyounoussi mener gårsdagens resultat gir Sarpsborg 08 et godt utgangspunkt for å holde plassen i Eliteserien.

Både han og Heieren Hansen sier laget drar til Trondheim for å vinne på lørdag.

– Scorer vi ett mål der borte, så må de ha tre. Det betyr at de må opp og frem, så de kan ikke spille sånn som de gjorde her, med elleve mann på 30 meter. Ranheim er gode og vanskelige å knekke, men scorer vi ett mål der borte så tror jeg nesten det er avgjort, sier «Moi»

– Vi drar dit for å vinne. Vi kommer ikke til å dra til Trondheim for å ri på en 1–0 ledelse. Vi er gode nok til å vinne den kampen, og da skal vi gjøre det, legger kaptein Heieren Hansen til.

– Kom igjen!

Aaron Samuel

Aaron Samuel viste frem musklene han brukte for å knuse Ranheim-keeper Even Barli i duellen før 1–0 målet i går.

Foto: Petter Larsson/NRK

En annen som er klar for å gi Ranheim kamp om en plass i neste års eliteserie er den nigerianske spissen Aaron Samuel.

19-åringen var råsterk i duellen med Ranheim-keeper Even Barli på overtid i førsteomgang, og dunket inn kampens eneste mål på en heading.

Ranheim-kaptein Are Tronseth mente målet skulle vært annullert på grunn av angrep på keeper, og pådro seg et gult kort for munnbruk.

I dag viste Samuel frem musklene på nytt, og kombinerte elegant dansing med aggressiv boksing da han inviterte Ranheim til en skikkelig kamp på lørdag.

– Jeg er veldig klar for kamp. Kom igjen, bokser han smilende.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: