NRK Meny
Normal

– Det har dukket opp et tredje tilbud

Sarpsborg-trener Roar Johansen har takket nei til én klubb, men vurderer fremdeles to andre tilbud.

Video Roar Johansen etter tapet mot FFK

Roar Johansen har fått tilbud fra en tredje norsk klubb. Nå utsetter han avgjørelsen på hva han vil gjøre neste sesong.

Foto: Nyhetsspiller

Johansen har fått beskjed fra sin nåværende klubb om at han ikke vil få forlenget kontrakten.

Det virker allikevel ikke som at treneren vil slite med å skaffe seg en ny arbeidsgiver. Innen i morgen skulle han gi svar til to klubber som har henvendt seg - det er nå endret.

– Jeg har takket nei til en av klubbene, men den andre klubben, som jeg har et skriftlig tilbud liggende fra, har jeg hatt en samtale med og vi har blitt enige om å utsette avgjørelsen i noen dager, sier han til NRK.no.

Treneren legger til at det er to grunner til at avgjørelsen blir utsatt. Først og fremst ønsker han å konsentrere seg om opprykkskampen mot Notodden søndag.

– Men det har også kommet en tredje klubb på banen, sier Johansen.

Avgjørelse i neste uke?

De tre klubbene, både den han har sagt nei til, den han har et skriftlig tilbud liggende fra, og klubben som nylig har henvendt seg til ham, representerer alle de tre øverste divisjonene i Norge.

Mer ønsker han ikke å røpe i denne omgang.

– Det ville være helt feil å kommentere klubbnavn. Akkurat nå har jeg mest lyst til å slå Notodden, og da får vi ta det andre etter det.

Johansen legger til at han i utgangspunktet ikke vil ta noen avgjørelse på hva han vil gjøre videre før neste uke.

– Hvis det blir før helgen, så blir det tidligst i slutten av uka. Men mest trolig blir det ikke noe før neste uke, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rådmannen i Spydeberg slutter

    Rådmann i Spydeberg, Gry Sjødin Neander, har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander tiltrådte stillingen som rådmann i Spydeberg i september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020.

    Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

  • Mann mistenkt for vold mot samboer

    En mann i 30 årene er pågrepet i Sarpsborg, mistenkt for vold mot sin samboer. Ifølge politiet på Twitter skal saken etterforskes videre. Politiet ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger om saken nå.