NRK Meny
Normal

Ophaug kan være aktuell for FFK

Fotballspilleren Jan Tore Ophaug skal være på vei fra Odense til FFK, skriver dansk avis. Ophaug har tidligere spilt for Moss.

Jan Tore Ophaug jubler over scoring for Moss.

Jan Tore Ophaug (til venstre) da han spilte for Moss FK.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Ophaug spiller for Odense Boldklub i Danmark, og ifølge Fyens Stiftstidende skal han snart være klar for FFK.

FFK "vifter med en kontrakt"

Avisen skriver at den sterke forsvarsspilleren er på vei hjem til Norge, "hvor Tippeliga-klubben Fredrikstad vifter med en kontrakt".

- Jeg har ingen kommentarer, sier Ophaug selv til avisen.

- Jeg forholder meg til at jeg har kontrakt med OB. Hvis de ikke lenger ønsker mine tjenester, så må vi se på det. Men jeg har fokus på OB og sesongstarten mot Aalborg, sier Ophaug.

Odense Boldklubs sportsdirektør ønsker ikke å kommentere saken overfor avisen.

- Det vil jeg ikke kommentere, siger OB's sportsdirektør.

- Jobber med flere spillere

Per Morten Haugen, sportssjef i FFK, har heller ingen kommentar til saken.

- For øyeblikket har jeg ingen kommentar til noen spillere. Vi jobber med endel spillere, men jeg vil ikke si noe før vi har avtalene i boks, sier Haugen.

Jan Tore Ophaug kom til Odense Boldklubb i januar 2005 og har spillet 99 kamper for den danske klubben. Tidligere har han spilt i Brann og Moss.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.