NRK Meny
Normal

– Det blir en tøff batalje

Sparta skal kjempe mot Lillehammer i kamp om en semifinaleplass. Til tross for svake resultater den siste tiden, er trener Sjur Nilsen optimist. Stjernen Hockey er også klare for kvartfinale. De møter Lørenskog.

Sjur Robert Nilsen

Sparta-trener Sjur Robert Nilsen har tro på sine gutter i møtene med Lillehammer.

Foto: Scanpix / SCANPIX

Begge lagene fra Østfold er klare for kvartfinalene i ishockey-NM. Sparta skal kjempe om semifinaleplass mot Lillehammer, mens Stjernen møter Lørenskog.

Tøff motstand

– Vi har en tøffere kvartfinalestart i år enn i fjor. Det er av den enkle grunn at vi i fjor var nummer én på tabellen og fikk det åttende laget, mens i år er vi nummer fem og får det fjerde laget, sa Sparta-trener Sjur Robert Nilsen til NRK Østfold.

Han mener laget har gode sjanser til å gå videre, til tross for tøff motstand. Han gleder seg til oppgjørene mot Lillehammer, men synes Sparta har alle forutsetninger for å gjøre det bra i denne kvartfinaleserien.

– Det blir en tøff batalje. Lillehammer har forsterket laget denne sesongen, men dette er helt klart en kvartfinaleserie som vi har gode sjanser til å gå videre fra.

Tøft for Stjernen

Trener for de rødkledde fra Fredrikstad, Magnus Sundquist, er optimist foran møtene med Lørenskog.

Stjernen avsluttet sesongen sterkt og havnet til slutt på syvende plass i serien.

– Vi har vist at vi fortjener en plass i kvartfinalen med fem seiere på de seks siste kampene. Ingen regner med at vi skal klare å utfordre Lørenskog over mer enn fire kamper, men vi er fulle av selvtillit og skal gå inn med "attitude" og moral, sa Stjernen-treneren til NRK Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 60 klager på Sykehuset Østfold

    I løpet av fire måneder har Sykehuset Østfold fått 60 klager, skriver VG. Dårlig behandling, korridorpasienter og neglisjering er innholdet i noen av klagene. Pasientombudet er bekymret over tilstanden.