Kastet fra seg hasj-poser

Tollerne fant ingen ting i bilen. Mannen hadde kastet stoffet før kontrollen.

En 25 år gammel mann fra Oslo ble den 6. januar stanset av tollerne på Svinesund.

– Narkotikahund markerte i bilen, men tollerne fant ingenting. Det viste seg at mannen hadde kastet fra seg posene i veikanten da han oppdaget tollkontrollen, forteller kontorsjef Wenche Fredriksen.

LES OGSÅ:

Skjer ofte på grensen

Den spesialtrente hunden fant fort posene med stoffet. Der kunne tollerne fastslå at mannen hadde hatt med seg 2,5 kilo hasj.

– Dette skjer fra tid til annen. Vi har funnet kasser med vin som er lagt langs veien, og vi finner også mindre mengder med narkotika. Dette er en måte man tyr til når man ser det er kontroll, og hvis man har det lett tilgjengelig, sier Fredriksen.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Lavere overskudd for Borregaard

    Borregaard gikk med 145 millioner kroner i overskudd på driften tredje kvartal i år. Det er 52 millioner mindre enn i samme periode i fjor.
    Selskapet forklarer det med høyere utgifter i ligninvirksomheten og kostnader knytta til oppstart i Florida Høyere tømmerpriser og økte kostnader for natronlut har også ført til at resultate til Borregaard har gått ned. Omsetningen i tredje kvartal var 1150 millioner mot 1089 millioner i samme kvartal i fjor.

  • Gjellestadskipet bør bli i Halden

    Det nyoppdagede Gjellestadskipet" bør få sin utstillingsplass i hjembyen.
    Det mener ordfører i Halden, Thor Edquist. I går fortalte NRK at det nye Vikingtidsmuseumet som er planlagt bygd på Bygdøy i Oslo er tegnet for lite og at det ikke blir plass til "Gjellestadskipet" dersom det blir gravd frem