NRK Meny
Normal

Header seg inn på tabelltoppen

Kampen om opprykkningsplass gikk ikke helt som planlagt for Sarpsborg 08, men det var helt klart at det var hjemmelaget som hadde overtaket på kampen da de spilte uavgjort mot Bodø/Glimt.

Roar Johansen
Foto: Jan K. Ness / Scanpix

Kampen startet ganske stille og rolig på Sarpsborg stadioen. Med lite press fra noen av lagene kunne det se ut til å bli en kjedelig kamp, men det snudde seg fort da etter bare 14 minutter Tom Erik Breive header ballen i mål etter en målgivende pasning fra Øivind Hoås.

LES OGSÅ:

Kunne vært unngått

Glimt kom ikke lenge etter med 1-1 scoringen da Hamoud triller ballen i et tomt bur etter frisparket til Haukås etter 22 minutter ut i kampen. Dette var et mål som kunne vært ungått mener Sarpsborgtrener Roar Johansen

– Ja det kunne det, det at ballen går igjennom muren kan skje, men at de får være først på returen er ikke etter planen og ikke meningen. Det er sløvt av oss, sier Johansen.

Kjører over Bodø/Glimt

Det var ikke bare trener som syntes de var bedre enn bortelaget, forsvarspiller Kjetil Berge mener de

– Alt i alt var det en solid kamp, vi kjører over Bodø/Glimt fra ende til annen, men er litt upresise som gjør at vi ikke kommer til enden av flere målsjanser som gjør at vi får avgjort kampen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Innbrudd på Lisleby

    Det har vært innbrudd i en blomsterbutikk på Lisleby, melder Fredrikstad Blad. Politiet forteller at det er knust et vindu, men vet ikke om noe er tatt. Det skal ha vært observert en mann og en kvinne i området like før hendelsen.

  • Sauer i veibanen

    Politiet melder om 30 sauer i veibanen på fylkesvei 114 ved Trøskenbru. Vegvesenet varsler at sauene er i en 80km/t-sone.