NRK Meny
Normal

Han er årets Sarpsborg-kaptein

Ole Heieren Hansen skal styre Sarpsborgskuta med kapteinsbindet på armen denne sesongen.

Ole Heieren Hansen, Sarpsborg 08

Ole Heieren Hansen er kaptein i Sarpsborg.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– For meg er dette en tillitserklæring. Det er koselig at guttene har stemt meg fram. Det setter jeg stor pris på, sier Ole Heieren Hansen til sarpsborg08.no.

Sarpsborg 08 rykket i fjor ned fra eliteserien, da med Kjetil Berge som kaptein. Årets kaptein tror laget går mot en artigere sesong i år.

– Jeg har troen på at det kan ende med noe stort, sier han til klubbens nettsted.

Støtter valget

Det er spillerne selv står bak kapteinsvalget og treneren er fornøyd med valget.

– Vi støtter oss bak valget til spillerne. Dette er spillernes egen lederfigur, og når de mener det, støtter vi det, sier trener Roar Johansen til nettsiden.

– Nå får han et større ansvar i form av bindet rundt armen. Det tar jeg også som en selvfølge at han tar, smiler Johansen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Grønt skifte i norsk industri

    Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen iverksetter nå et tiltak han kaller "Prosess 21" som skal bidra til et grønt skifte i norsk industri. Han mener industrien må være med på å løse klima- og miljøproblemene våre. Norge har allerede i dag noen av verdens mest miljøvennlige industribedrifter, blant annet Borregaard i Sarpsborg sier ministeren. I dag fikk ministeren se hvilke miljøvennlige tiltak bedriften tar i bruk i det daglige arbeidet.

  • Ny smuglertrend mener tollerne

    Sju polakker ble stoppet på grensa ved Svinesund med kort tids mellomrom i helgen, alle med for mye alkohol i bilene. Sjåførene ble pågrepet og varene inndratt. Kontorsjef i Tollregion Øst-Norge, Wenche Fredriksen sier dette er en ny trend å smugle på. -Stadig oftere blir smuglervarene fordelt på flere biler slik at mengden i hver bil blir mindre. – Til sammen beslagla vi over 1200 liter alkohol i disse bilene, men i hver bil var det ca. 200 liter. – Smuglerne tenker kanskje det er enklere å slippe unna kontroller på denne måten sier Fredriksen.