NRK Meny

Grace Bullen

 • Mislykket forsøk fra Bullen

  Grace Bullen (19) lyktes heller ikke i det andre kvalifiseringsstevnet å sikre OL-plass i bryting. Fredrikstad-jenta ble slått ut i kvartfinalen av Mariana Cherdivara Esanu fra Moldova på teknisk fall i kvartfinalen. Det gjenstår ytterligere ett kvalifiseringsstevne for bryterne. Bullen tok gull under sommer-OL for ungdom i 2014.

 • Grace Bullen til EM-finale

  Den 19-år gamle bryteren Grace Bullen har kjempet seg frem til en EM-finale i Riga. Det skriver Fredrikstad Blad. Bullen gikk seirende ut mot bulgarske Mimi Nikolova Hristova med stillingen 7-6. Finalen går av stabelen klokken 18.00 fredag kveld.

  .

  Grace Bullen i åpningskampen i Baku
  Foto: Martin Hafsahl, Olympiatoppen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Mann fra Halden alvorlig skadet

  Tilstanden til Halden-mannen som kolliderte på E18 i Årjäng fredag ettermiddag er fortsatt svært alvorlig, det skriver Halden Arbeiderblad. Det var mannens kone som kjørte bilen, og hun døde i ulykken. Mannen ligger nå på til sentralsykehuset i Karlstad.

 • Snublet over 1600 liter alkohol

  En turgåer i Østfold ringte i går politiet etter å ha snublet over store mengder alkohol gjemt i skogen. Da Tolletaten og politiet rykket ut fant de over 1 600 liter alkohol fra Øst-Europa. Smuglerdepotet lå like ved gren seovergangen i nærheten av Kornsjø.